Vapaaharjoittelu

Tuusulan saleissa on tarjolla vapaaharjoittelua 7 ikävuodesta lähtien lapsille, nuorille ja aikuisille. Syyskaudella vapaaharjoittelu alkaa viikosta 35 ja päättyy viikolla 50.  Kevätkaudella  vapaaharjoittelu alkaa viikosta 2 ja päättyy viikolla 19. Vapaaharjoittelua on myös loma-aikoina. Näistä ilmoitetaan ajankohtaista osiossa.

Vapaaharjoittelu ei ole ohjattua toimintaa! 

Harjoittelusta maksetaan käyntikertojen mukaan, joko etukäteen lomakkseella tai käteiselä paikan päällä. Yhden kerran maksu on 5€. Kaikki seuran jäsenet, jotka osallistuvat vapaaharjoitteluun ovat vakuutettuja. Seuran ulkopuolisten vapaaharjoitteluun osallistuvien tulee huolehtia itse vakutuutuksestaan.

Kevätkauden 2020 lauantain Vapaaharjoittelu alkaa 11.1. ja päättyy 9.5. Vapaaharjoittelu on peruttu: 22.2., 28.3. ja 11.4.

Vapaaharjoittelun pelisäännöt

  1. Huolehdin ilmoittautumisesta, joko ottamalla mukaani käteistä TAI ilmoittautumalla etukäteen lomakkeella, lomake ilmoittautumisesta näytän saamani sähköpostin ohjaajalle, joka salissa paikalla.
  2. Harjoittelen siellä missä tilaa, tarkastan seinällä olevasta telineaikataulusta missä tilaa. Miksulassa ohjaajien tilan ovi, Veskulassa palopostin vieressä. Ohjattuihin harjoituksiin osallistuneiden on päästävä telineaikataulun mukaisille telineille.
  3. Noudatan salin sääntöjä eri telineiden käytössä, käytän telineitä turvallisesti ja huolehdin riittävistä patjoista telineiden alle.
  4. Annan muille harjoittelijoille harjoitusrauhan
  5. Siivoan jälkeni harjoitusten jälkeen


VAPAAHARJOITTELUN AIKATAULUT JA LOMAKEILMOITTAUTUMINEN

MIKSULA, TUUSULA

Huoltotie 4, 04300 Tuusula

7-15  VUOTIAAT

LAUANTAI
KLO 13-14.30

ILMOITTAUTUMINEN JÄSENREKISTEN LOMAKKEEN KAUTTA TÄSTÄ

Jos olet jo rekisteröitynyt klikkaa vasemmalta sisäänkirjautuminen.

VESKULA, TUUSULA

Mahlamäentie 66, 04310 Tuusula

16- VUOTIAAT JA VANHEMMAT

LAUANTAI
KLO 14.30-16

ILMOITTAUTUMINEN JÄSENREKISTEN LOMAKKEEN KAUTTA TÄSTÄ

Jos olet jo rekisteröitynyt klikkaa vasemmalta sisäänkirjautuminen. 

VAPAAHARJOITTELUA ON VAIN TUUSULASSA!