TeamGym (TG)

TeamGymin lajiesittely

TeamGymissä kilpaillaan joukkueena kolmella eri telineellä: vapaaohjelmassa, volttiradalla ja trampetilla.  TeamGym on osoitus siitä, millainen esteettinen ja urheilullinen elämys joukkuelaji voi olla: upeita voltteja trampetilla ja volttiradalla ja näyttäviä, yhtä aikaa suoritettuja liikkeitä vapaaohjelmassa symmetrisissä, tarkoissa muodostelmissa.

TeamGymissä tehdään osittain telinevoimistelusta tuttuja liikkeitä. Sen harrastajien ikäjakauma on telinevoimistelua laajempi ja TeamGymissä kilpaillaankin yleensä pitkälle aikuisikään asti. Monista muista voimistelulajeista poiketen, TeamGymissä kilpaileminen on miesten ja naisten sarjojen lisäksi mahdollista myös sekajoukkueella.

Lue lisää Voimisteluliiton  sivuilta:  TeamGymin lajiesittely

TeamGym-voimistelijan urapolkuun tästä! 

Lisätietoja seuramme teamgymtoiminnasta saat: vskuteamgym@gmail.com

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

VSK-U:ssa löytyy eri tasoisia sekä eri ikäisille suunnattuja TeamGym-joukkueita:

JUNIORS 5.luokka, Kilparyhmä SM-taso 

ROCKETS 3.luokka,  Kilparyhmä (2010-2012 syntyneet)

TG-Pikkukilpa aloittava Kilparyhmä HAKU KÄYNNISSÄ! (2015-2017 syntyneet kts. ryhmän oma välilehti)

TG-Kilpaharraste, Kilpaharrasteryhmä (2011-2008 syntyneet)

Lisätietoja löydät jokaisesta joukkueesta sen omalta välilehdeltä


Kiinnostaako TeamGym -kilpajoukkue?  Hae mukaan!

Haku ryhmiin tapahtuu testiharjoitusten kautta. Ryhmäkohtaiset vaatimukset voit tiedustella ottamalla yhteyttä. 

Tiedustelut ja yhteydenotot: vskuteamgym@gmail.com tai suoraan ryhmän vastuuvalmentajalle (yhteystiedot löytyvät ryhmän omilta sivuilta)

Ajankohtaista ryhmille

TeamGymin ja telinevoimistelun kilparyhmien täydennyshaku 2010-2017 syntyneille voimistelijoille on nyt käynnissä! Ilmoittaudu mukaan täydennystesteihin:

Keskiviikkona 31.5 klo: 16.00-17.00

Torstaina 1.6 klo: 18.00-19.00

Uudesta TG-Pikkukilpajoukkueesta kiinnostuneille järjetetään myös omat testitilaisuutensa viikolla 26 & viikolla 31. Katso ryhmän oma välilehti, josta löydät linkit ilmoittautumisiin.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.