Ilmoittautuminen

Seuran syksyn harrastekausi alkaa keskiviikkona kaikilla saleilla 24.8 alkaen. Tuusulan toiminta alkaa "vanhassa" Veskulassa, Mahlamäentie 66. (Miksulassa toiminta on päättynyt).  Syys-lokakuussa muutto uuteen saliin. Piirosen toiminta jatkuu normaaliin tapaan 24.8. alkaen.

KAIKKIEN HARRASTAJIEN ILMOITTAUTUMINEN KAUDEN 2022-2023 RYHMIIN myClubin kautta 31.5 klo 9.00 alkaen !

Kaikki ilmoittautumiset tehdään myClubin kautta. 

Ilmoittautuminen, jonottaminen ja ryhmän vaihtaminen myClubissa

  • Jos ilmoittaudut jonoon, niin paikan vapautuessa sinulle annetaan automaattisesti  vapautunut paikka. Tästä saat vahvistuksen sähköpostilla. Mikäli sinulla on jo toinen paikka, niin ole hyvä ja peru tarpeeton mahdollisimman pian.
  • Mikäli haluat vaihtaa ryhmää niin tee uusi ilmoittautuminen ja peru vanha. Muutoin sinulle tulee kaksi laskua. Peruminen tehdään ilmoittamalla siitä, peru paikka laittamalla viestä: harraste.vsku@gmail.com
  • Mikäli haluat lopettaa ryhmässä ota yhteys toimistoon harraste.vsku@gmail.com ja vsku.laskutus@gmail.com Tämä siksi, jotta voimme tarjota vapautunutta paikkaa muille halukkaille

Mikäli sinulla on haasteita ilmoittautumisessa ota yhteys: VSK-U WhatsApp  0503661233

Harrasteryhmien ilmoittautumislinkit kootusti

KAIKKI alle 4-vuotiaat pääsevät mukaan toimintaan vanhemman kanssa Perhevoimistelun TEMPPUTAAPEROT tai AAMUPÄIVÄKERHO ryhmässä

KAIKKI uudet 4-6-vuotiaat tytöt ja pojat aloittavat telinevoimistelun alkeet oman ikäryhmänsä TURBONAPPULAT -VOIMISTELUKOULUSTA tai TURBONAPPULAT-PARKOURKOULUSTA  

Uudet 7 -16 - vuotiaat   aloittavat oman ikäryhmänsä telinevoimistelun, parkourin, tai akrobatiavoimistelun ALKEET- , ALKEISJATTKO-, TAI JATKORYHMÄSTÄ. 

Jatkavat voimistelijat ilmoittautuvat kevään taitotestin mukaisiin ryhmiin Syyskausi alkaa viikolla 35  ja kevätkausi alkaa viikolla 2. Huomioithan, että ryhmien loppuliitteitä on muutettu 1= nuoremmat tai junior, 2-3= vanhemmat.  

HUOM. Varsinaiset ryhmämuutoksiin vaikuttavat taitotasotestit tehdään voimistelijoille kevätkauden päätteeksi, mutta ohjaajat voivat suosittaa harrastajalle ryhmän vaihtoa myös syyskauden päätteeksi tai myös kesken harrastekauden.

MIKÄLI kuitenkin katsotte, että aloittavalla harrastajalla olisi valmiuksia aloittaa edistyneemmässä ryhmässä, olkaa hyvä ja sopikaa testiaika: harraste.vsku@gmail.com. .

HUOM! RYHMÄKOHTAISET TAITOVAATIMUKSET LÖYTYVÄT TASORYHISTÄ JA HARJOITUSAJAT AIKATAULUT OSIOISTA