Harrasteryhmät

Toimintaa Veskuhallissa (Kilpailukuja 4, Tuusulan urheilukeskus).  Haku syksyn 2024 harrasteryhmiin aukeaa 13.5. klo 9:00. 

Kauden syksy 2023 -kevät 2024 ryhmät

HARRASTUSTAMINEN VOIMISTELUSEURA KESKI-UUSIMAASSA!

Oletko uusi harrastaja? Olemme keränneet hyväksi koettuja vinkkejä ja tietoja harrastamiseen. 

Osaaminen ja ammattitaito

Seura on olympiakomiteaan Tähtiseura lasten ja nuorten urheilussa. Seurastamme löytyy monta urheiluosaamisessa koulutettua ohjaajaa. Kaikki seuran päätoimiset ovat  urheiluosaajia. Koulutamme ja perehdytämme jatkuvasti uusia ohjaajia ja valmentajia tehtäviinsä.  
 

Harjoitustilat 

Seura toimii Tuusulassa ja Järvenpäässä.  Tusulaan urheilukeskukselle on rakennettu syksyllä 2022 uusi huikea sali, jossa on kolme erillistä harjoittelutilaa. Harjoittelutilat on nimetty pääasiallisen käytön ja koon mukaan: Pikkusali (C) , Kilpasali (A) ja Harrastesali (B). Tutustu tarkemmin harjoitustiloihin tästä.

Harrastajan polku

Seurassa voi aloittaa harrastuksen missä vaiheessa tahansa.  Aloitettu harrastus voi jatkua eri tasoissa harrastepuolella oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Harrastusta voi jatkaa pienokaisesta aikuiseksi.   Lajia voi vaihtaa seuran tarjonnan mukaan sujuvasti. Useampaa lajiakin voi harrastaa samaan aikaan. Monet lajit tukevat harjoittelussa toisiaan. Kilpaileminen ja kilparyhmään siirtyminen on omaehtoista. 

Harrastajan polkuun voit tutustua tarkemmin tästä. 
 

Harraste - vai kilparyhmä

Seurassa voi harrastaa vain harrasteryhmässä tai kiinnostuksen ja osaamisen karttuessa siirtyä kilparyhmään.  Seuralla on kilparyhmiä Naisten telinevoimistelussa ja TeamGymissä. Kilparyhmään siirrytään erillisten testien tai testitreenien kautta. Jos olet kiinnostunut kilparyhmätoiminnasta ota yhteys kilpa.vsku@gmail.com

Huomioithan, että aina kilparyhmissä ei ole tilaa. Kilparyhmät hakevat uusia voimistelijoita ryhmiinsä pääsääntöisesti huhti-toukokuussa. 

Mitä lajia haluat harrastaa?

Seurassa harrasteryhmissä harjoittelu on leikinomaista ja hauskaa! Kuitenkin myös harrasteryhmissä kiinnitämme huomiota juuri telinevoimistelulle, parkourille sekä akrobatiavoimistelulle ominaisiin liikkeisiin, vartalon asentoihin ja ojennuksiin, liikkuvuuteen ja voimaan. 

Kiinnostaako sinua telinevoimistelu?  Haluatko oppia kiepin ja heilua aisalla? Oletko rohkea ja uskallat tehdä kärrynpyörän puomilla? Onko sinulla vauhtia urhokaatoon? Haluatko taitoa oppia takaperin voltin tai flikin? Ehkä telinevoimistelu on sinun lajisi.

Kiinnostaako sinua parkour? Oletko rohkea ja uskallat ylittää itsesi? Haluatko oppia trikkejä permannolla ja trampoliinilla? Onko sinulla luovuutta keskiä miten liikkua mahdollisimman sulavasti paikasta toiseen? Haluatko taitoa oppia side voltin, gainerin tai websterin?  Ehkä parkour on sinun lajisi.

Kiinnostaako sinua akrobatiavoimistelu? Nautitko yhdessä yhteistyöllä tekemisestä? Haluatko oppia näyttäviä liikkeitä yhdessä parin tai pienryhmän kanssa? Haluatko taitoa, voimaa ja hallintaa parikärrynpyörään, siltakaatoon, käsinseisontaan tai pyramideihin? Ehkä lajisi on akrobatiavoimistelu.

Kiinnostaako sinua Freegym? Oletko nuori yli 15 vuotias? Haluatko itse vaikuttaa enemmän siihen mitä harjoituksissa tehdään? 

Lajirakkaus luodaan lapsiin jo urheilu- ja liikuntauran alussa, siksi jokainen seuran harrastaja on yhtä arvokas.

TEMPPUJA, TAITOJA JA TOIMINTAA - ILOISESTI, KANNUSTAVASTI JA TASAPUOLISESTI!