Hallinto ja talous

Voimisteluseura Keski-Uusimaa on 1998 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys


Seuran hallitus

  Jaakko Sylvin (puheenjohtaja) vastuuna vastuullisuus

          Tiina Turkama 

          Jaakko Haapala (talkoot)

          Esa Viitanen (olosuhteet)

          Satu Haapala (tietotekniikka ja kampanjat)

Kaisa Rautio (vanhempien yhteyshenkilö)

Sanna Alanko 


Kirjanpitäjä ja rahastonhoitaja:

Gallant 

Kerava

Kokopäiväiset työntekijät

Toiminnanjohtaja  Pirkko Haapala


Harrastekoordinaattorit

Hannele Yläranta ja Niklas Eränpalo

Naisten telinevoimistelu

valmentaja Kira Griguich

valmentaja Miika Katja

valmentaja Aino Suotula

Teamgym

lajivastaava Fanny Hopia

Lisäksi seuralla on noin 40 tuntityöntekijää


Seura rahoittaa toimintansa pääasiallisesti harjoitusmaksuilla. Lisärahoitusta saamme tapahtumatuloista, niihin liittyvästä varainhankinnasta sekä pienehköistä avustuksista eri järjestöiltä ja instituutioilta. Mittavia ulkopuolisia tulolähteitä ei ole.

Suurimmat kuluerät ovat salien vuokrat sekä valmentajien palkat. Myös kalustoa joudutaan kovassa käytössä uusimaan turvallisuuden ja laadun ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Seura vastaa hallin siivouksesta.

Johtokunnan jäsenet tai muut aktiivivanhemmat eivät saa toiminnastaan korvausta.

Tuusulan sali VESKUHALLI on omarahoitteinen vuokratila, joten seura vastaa sen toiminnasta täysin itsenäisesti. Järvenpään voimistelusali sijaitsee Piirosen liikuntakeskuksessa, joista seura maksaa käyttövuorista vuokraa Järvenpään kaupungille.

Vanhempain toimikunta

Seurassa aloittaa maaliskuussa 2022 vahempain toimikunta ns JOJO-ryhmä, jonka tehtävänä on auttaa halllitusta varjen keräämisessä välineisiin. Koordinoida tapahtumien järjestämistä.  Vanhempain toimikunnan toiminnasta vastaa hallituksen jäsen Kaisa Rautio

VSK-U:n voimavarana on aina ollut se, että 1000 harrastajan vanhemmista löytyy ammattilaisia joka lähtöön! Sen lisäksi, että aktiivisella toiminnalla olet mukana ylläpitämässä ja kehittämässä seuran toimintaa, tutustut samalla mukaviin, samanhenkisiin ihmisiin - ja ennen kuin huomaatkaan, olet löytänyt myös itsellesi uuden harrastuksen, jonka nimi on VSK-U!