Hallinto ja talous

Toiminnanjohtaja

          Pirkko Haapala


Seuran hallitus

  Jaakko Sylvin (puheenjohtaja) 

      Ari Pekkanen (olosuhteet)

          Sirkku Palmuaro (siivous ja talkoot)

          Jaakko Haapala (talkoot)

          Esa Viitanen (olosuhteet)

          Satu Nieminen (tietotekniikka ja kampanjat)


Kirjanpitäjä ja rahastonhoitaja:

Minea OY


Harrastekoordinaattorit

Hannele Yläranta ja Samu Gråsten


Seura rahoittaa toimintansa pääasiallisesti harjoitusmaksuilla. Lisärahoitusta saamme tapahtumatuloista, niihin liittyvästä varainhankinnasta sekä pienehköistä avustuksista eri järjestöiltä ja instituutioilta. Mittavia ulkopuolisia tulolähteitä ei ole.

Suurimmat kuluerät ovat salien vuokrat sekä valmentajien palkat. Myös kalustoa joudutaan kovassa käytössä uusimaan turvallisuuden ja laadun ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Johtokunnan jäsenet tai muut aktiivivanhemmat eivät saa toiminnastaan korvausta.

Tuusulan salit Veskula ja Miksula ovat omarahoitteisia vuokratiloja, joten seura vastaa sen toiminnasta täysin itsenäisesti. Järvenpään voimistelusali sijaitsee Piirosen liikuntakeskuksessa, joista seura maksaa käyttövuorista vuokraa Järvenpään kaupungille.

Työryhmät

Seurassa on erilaisia lasten vanhemmista koostuvia työryhmiä, joilla on omat vastuualueensa. VSK-U:n voimavarana on aina ollut se, että 1000 harrastajan vanhemmista löytyy ammattilaisia joka lähtöön! Sen lisäksi, että aktiivisella toiminnalla olet mukana ylläpitämässä ja kehittämässä seuran toimintaa, tutustut samalla mukaviin, samanhenkisiin ihmisiin - ja ennen kuin huomaatkaan, olet löytänyt myös itsellesi uuden harrastuksen, jonka nimi on VSK-U!