UUDET HARRASTAJAT

Tänne olemme keränneet seuran sivuilta hyödyllistä tietoa, jolla varsinkin uudet harrastajat ja seuran uudet jäsenet pääsevät helposti mukaan seuran toimintaan!

KAIKKI alle 4-vuotiaat pääsevät mukaan toimintaan vanhemman kanssa TEMPPUTAAPEROT ryhmässä

KAIKKI uudet 4-6-vuotiaat tytöt ja pojat aloittavat telinevoimistelun alkeet oman ikäryhmänsä TURBONAPPULAT -VOIMISTELUKOULUSTA tai TURBONAPPULAT-PARKOURKOULUSTA  

Uudet 7 -16 - vuotiaat   aloittavat oman ikäryhmänsä telinevoimistelun, parkourin, tai akrobatiavoimistelun ALKEET- , ALKEISJATKO-, TAI JATKORYHMÄSTÄ. 

Jatkavat voimistelijat ilmoittautuvat kevään taitotestin mukaisiin ryhmiin Syyskausi alkaa viikolla 34  ja kevätkausi alkaa viikolla 2. 

HUOM. Varsinaiset ryhmämuutoksiin vaikuttavat taitotasotestit tehdään voimistelijoille kevätkauden päätteeksi, mutta ohjaajat voivat suosittaa harrastajalle ryhmän vaihtoa myös syyskauden päätteeksi tai myös kesken harrastekauden.

MIKÄLI kuitenkin katsotte, että aloittavalla harrastajalla olisi valmiuksia aloittaa edistyneemmässä ryhmässä, olkaa hyvä ja sopikaa testiaika: harraste.vsku@gmail.com. .

HUOM! KS. RYHMÄKOHTAISET TAITOVAATIMUKSET RYHMIEN TASORYHMÄT SIVUILTA. HARJOITUSAJAT LÖYTYVÄT AIKATAULUT OSIOSTA!


Puhelinaika ma-to klo 13-15   (0503661233) numeroon ei voi tehdä ilmoittautumisia!  Numeroon voi laittaa WhatsApp-viestejä!

Tärkeitä sivuja, jotka kannattaa käydä lukemassa

Toimintaohjeet

Seuran pelisäännöt

Yleisiä ohjeita

Harjoitushinnasto

Vakuutukset vahingon sattuessa