UUDET HARRASTAJAT

Tänne olemme keränneet seuran sivuilta hyödyllistä tietoa, jolla varsinkin uudet harrastajat ja seuran uudet jäsenet pääsevät helposti mukaan seuran toimintaan!HARRASTAJIEN ILMOITTAUTUMINEN JÄSENREKISTERIN kautta.

KAIKKI uudet 4-7 vuotiaat harrastajat aloittavat oman ikäryhmänsä VOIMISTELUKOULUSTA ja sitä vanhemmat telinevoimistelun tai parkourin ALKEISRYHMÄSTÄ, josta ohjaaja voi taitotasotestin tai harkintansa perusteella suosittaa siirtymistä edistyneempään ryhmään. Syyskausi alkaa viikolla 35 ja kevätkausi alkaa viikolla 2.

Varsinaiset ryhmämuutoksiin vaikuttavat taitotasotestit tehdään voimistelijoille kevätkauden loppupuolella, mutta ohjaajat voivat suosittaa harrastajalle ryhmän vaihtoa myös syyskauden päätteeksi tai myös kesken harrastekauden.

MIKÄLI kuitenkin katsotte, että aloittavalla harrastajalla olisi valmiuksia aloittaa edistyneemmässä ryhmässä, olkaa hyvä ja sopikaa testiaika: harraste.vsku@gmail.com. Kaudelle 2019-2020 pystymme  ottamaan vain hyvin rajoitetusti  uusia harrastajia jatko-alkeisiin, kehitys ja taitoryhmiin.

HUOM! KS. RYHMÄKOHTAISET TAITOVAATIMUKSET JA HARJOITUSAJAT RYHMIEN OMILTA SIVUILTA


Puhelinaika ma- to klo 10-13 (0503661233) numeroon ei voi tehdä ilmoittautumisia!  Numeroon voi laittaa WhatsApp-viestejä!


Tärkeitä sivuja, jotka kannattaa käydä lukemassa

Seuran pelisäännöt

Yleisiä ohjeita

Harjoitushinnasto

Vakuutukset vahingon sattuessa