UUDET HARRASTAJAT

Tänne olemme keränneet seuran sivuilta hyödyllistä tietoa, jolla varsinkin uudet harrastajat ja seuran uudet jäsenet pääsevät helposti mukaan seuran toimintaan!HARRASTAJIEN ILMOITTAUTUMINEN JÄSENREKISTERIN kautta.

KAIKKI uudet 4-6-vuotiaat tytöt ja pojat aloittavat telinevoimistelun alkeet oman ikäryhmänsä TURBONAPPULAT -VOIMISTELUKOULUSTA tai TURBONAPPULAT-PARKOURKOULUSTA  

Uudet 7 -15 - vuotiaat tytöt  aloittavat oman ikäryhmänsä telinevoimistelun ALKEET- TAI JATKORYHMÄSSÄ , akrobatian RYHMÄSSÄ tai parkourin ALKEIS- TAI JATKORYHMÄSSÄ, 

Uudet 7-11- vuotiaat pojat aloittavat joko JANNUISTA, akrobatian tai parkourin ALKEIS- TAI JATKORYHMÄSSÄ

Uuder 12-16 vuotiaat pojat aloittavat HEMMOISTA tai akrobatian tai parkourin ALKEIS- TAI JATKORYHMISTÄ

Uudet 15-16 vuotiaat tytöt aloittavat MIMMEISTÄ tai akrobatian tai parkourin ALKEIS- TAI JATKORYHMISTÄ

josta ohjaaja voi taitotasotestin tai harkintansa perusteella suosittaa siirtymistä edistyneempään ryhmään. Syyskausi alkaa viikolla 34  ja kevätkausi alkaa viikolla 2.

Varsinaiset ryhmämuutoksiin vaikuttavat taitotasotestit tehdään voimistelijoille kevätkauden loppupuolella, mutta ohjaajat voivat suosittaa harrastajalle ryhmän vaihtoa myös syyskauden päätteeksi tai myös kesken harrastekauden.

MIKÄLI kuitenkin katsotte, että aloittavalla harrastajalla olisi valmiuksia aloittaa edistyneemmässä ryhmässä, olkaa hyvä ja sopikaa testiaika: harraste.vsku@gmail.com. Kaudelle 2021-2022 pystymme  ottamaan vain hyvin rajoitetusti  uusia harrastajia jatko-alkeisiin, kehitys ja taitoryhmiin.

HUOM! KS. RYHMÄKOHTAISET TAITOVAATIMUKSET RYHMIEN OMILTA SIVUILTA. HARJOITUSAJAT LÖYTYVÄT AIKATAULUT OSIOSTA!


Puhelinaika ma- to klo 10-13  (0503661233) numeroon ei voi tehdä ilmoittautumisia!  Numeroon voi laittaa WhatsApp-viestejä!

Tärkeitä sivuja, jotka kannattaa käydä lukemassa

Toimintaohjeet

Seuran pelisäännöt

Yleisiä ohjeita

Harjoitushinnasto

Vakuutukset vahingon sattuessa