Siivousohjeet ja siivouslista

Siivousohjeet kevät 2019

 

 

Olemme sopineet, että telinevoimistelun valmennus- ja harrastekilparyhmien, trampoliiniryhmien sekä TG-ryhmien voimistelijoiden vanhemmat osallistuvat Veskulan salin siivoukseen. Siivousviikot on jaettu ryhmäkohtaisesti. Lista siivousvuorojen jakautumisesta ryhmien kesken löytyy tältä sivulta. Kullekin ryhmälle tulee siivousvuoro 1-2 kertaa vuodessa, 2 viikon jaksoissa. Kukin ryhmä koordinoi keskenään siivousvastuut.

 

Siivouksen hoitaa kerran viikossa siivousfirma.

On erittäin tärkeää, että jokainen ryhmä huolehtii vuorollaan siivouksesta. Voimistelijoiden, henkilökunnan ja yleisen viihtyvyydenkin takia on siivous hoidettava viikoittain. Sali pysyy siistinä vain, jos kaikki tekevät oman osuutensa. Näin mahdollistamme myös edullisemmat harrastemaksut. Harrastajien määrä Veskulassa on  päivittäinkin suuri. Esimerkiksi wc-tilojen hygieniatason säilyminen hyvänä edellyttää, että wc-tilat siivotaan ja papereita täydennetään 3 kertaa kunkin viikon aikana. Siivousfirma hoitaa siivouksen kerran viikossa perjantaisin.

 

 

Huomioikaa, että vessat tulee pestä kaksi kertaa viikon aikana, pukuhuoneet siivota kaksi  kertaa. Käyttöohjeet imurin huoltoon ja ohjeet puhdistukseen löytyvät siivouskaapista. Siivousvälineet löytyvät siivouskomerosta. Käsi- ja wc-paperia on valmentajien tilassa siivouskomeron viereisessä kaapissa. Puuttuvista pesuaineista/tarvikkeista voi ilmoittaa haapala.pirkko(at)gmail.com tai laittaa viesti 0505678662

 

Siivottavaa 2 kertaa viikossa mieluiten maanantaina ja keskiviikkona

• pukuhuoneiden- wc-tilojen imurointi/ kosteapyyhintä, eteistilan imurointi

• wc-tilojen pesu ja käsi- sekä wc-paperin lisäys

• roskisten tyhjennys Veskulan oven vieressä olevaan vihreään roskalaatikkoon

• kahviotilojen siivous tarvittaessa 1 x 2 viikon aikana

 

SIIVOUSFIRMA SIIVOAA KERRAN VIIKOSSA PERJANTAISIN

Permantojen ja telinealueiden imurointi on ulkoistettu siivousfirmalle, joka pesee vessat ja siivoaa eteisen myös kerran viikossa perjantaisin.

 

SIIVOUSVUOROT:

K 7 51- 2

TOP Minit vk 3-4

Minit vk 5-6

K 1  vk 7 ja 9

vk 8 hiihtoloma ei siivousta

K 2 vk 10-11

K3 VK 12-13

K4 VK 14-15

K5 VK 15-16

K6 VK 17-18

K7 VK 19-20

KIRSIKAT ESIKILPA VK 21-22

EMISSION VK 23

EMERALD  VK 24

VK 25-32 TYTTÖJEN TELINEVOIMISTELUN KILPARYHMÄT yhdessä

 

Yhteistyöstä kiittäen Voimisteluseura Keski-Uusimaan hallitus           

Lisätietoja Pirkko Haapala 0505678662