Sponsorit ja mainosmyynti

Yrityksillä ja yksityishenkilöillä on mahdollisuus tukea seuran toimintaa eri tavoin.

Seuran ryhmissä on 1000 harrastajaa ja jäseniä seurassa on 1350. Päivittäin hallissa käy satoja lapsia ja vanhempia. Kisoissa ja tapahtumissa vuosittain käy tuhansia osallistujia.

Yrityksille tarjolla erilaisia yhteistyömalleja.

3000 € tuella yritys saa  1 m x 3 m mainoksen hallin seinään, logon nettisivujen etusivulle vuodeksi ja mahdollisuuden järjestää kolmen tunnin tapahtuman yrityksen työntekijöille ja heidän perheilleen tai sovitulle asiakaskunnalle seuran upeassa hallissa kerran vuodessa. Lisäksi mainostamisesta seuran some-alustoilla voi sopia.

1000 € tuella yritys saa 1 m x 2 m mainoksen kilpasalin seinään, logon nettisivujen etusivulle vuodeksi. Lisäksi mainostamisesta seuran some-alustoilla voi sopia.

Mainosten näkyvyys hallissa on todella hyvä. Hallin keskellä sijaitsevalta toisen kerroksen oleskelutilasta on upea näkyvyys koko halliin. Olemme aktiivisia toimijoita Instagramissa ja Facebookissa. Parhaimmillaan päivitykset ovat tavoittaneet yli 15 000 asiakasta kerrallaan.

500 € tuella yritys saa harrastesalin seinään 1 m x 2 m mainoksen, , logon nettisivujen etusivulle vuodeksi. Lisäksi mainostamisesta seuran some-alustoilla voi sopia.

300 € tuella yritys saa mainoksen seuran MAINOS-käärmeeseen, joka sijaitsee yläkatsomon seinällä. Lisäksi yritys saa mainoksen seuran nettisivujen etusivulle vuodeksi. Päivittäin hallissa käy satoja lapsia ja vanhempia. Kisoissa ja tapahtumissa vuosittain käy tuhansia osallistujia.

Yrityksillä ja yksityishenkilöillä on mahdollisuus tukea seuraa valitsemallaan kannatusmaksulla 20 -250 €. Julkaisemme tukijamme nimet tällä sivustolla.

Voit käydä seuran verkkokaupassa maksamassa yritystuet ja kannatusmaksun. Voit erikseen sopia neuvotella tuesta ja maksusta toiminnanjohtajan kanssa 0505678662. Mainosmateriaalit tulee lähettää toiminnanjohtajalle voimisteluseurakeskiuusimaa@gmail.com

Linkki VERKKOKAUPPAAN 

Yksityiset seurasponsorit

Tiina Nordman
Atte Grönlund
Fanny Hopia
Kira Lindqvist
Henrik von Bonsdorff
Jari Koski
Sonia Solismaa
Riisula-Rakennus Oy Sjöblom Aarno
Mikko Laiso
Ulla Pauna
J2 Invest Oy Jaakko Sylvin
Lotta Heinänen
Juha  Luoto
Viivi Haarahiltunen 
Sari Mihailov
Aava Heinämäki
Valtteri Mällinen
Arkmill Esa Viitanen