Sponsorit ja mainosmyynti

Yrityksillä ja yksityishenkilöillä on mahdollisuus tukea seuran toimintaa eri tavoin.

Seuran ryhmissä on 1000 harrastajaa ja jäseniä seurassa on 1450. Päivittäin hallissa käy satoja lapsia ja vanhempia. Kisoissa ja tapahtumissa vuosittain käy tuhansia osallistujia.

Yrityksille tarjolla erilaisia yhteistyömalleja.

3000 € tuella yritys saa  1 m x 3 m mainoksen hallin seinään, logon nettisivujen etusivulle vuodeksi ja mahdollisuuden järjestää kolmen tunnin tapahtuman yrityksen työntekijöille ja heidän perheilleen tai sovitulle asiakaskunnalle seuran upeassa hallissa kerran vuodessa. Lisäksi mainostamisesta seuran some-alustoilla voi sopia.

1000 € tuella yritys saa 1 m x 2 m mainoksen kilpasalin seinään, logon nettisivujen etusivulle vuodeksi. Lisäksi mainostamisesta seuran some-alustoilla voi sopia.

Mainosten näkyvyys hallissa on todella hyvä. Hallin keskellä sijaitsevalta toisen kerroksen oleskelutilasta on upea näkyvyys koko halliin. Olemme aktiivisia toimijoita Instagramissa ja Facebookissa. Parhaimmillaan päivitykset ovat tavoittaneet yli 15 000 asiakasta kerrallaan.

500 € tuella yritys saa harrastesalin seinään 1 m x 2 m mainoksen, , logon nettisivujen etusivulle vuodeksi. Lisäksi mainostamisesta seuran some-alustoilla voi sopia.

300 € tuella yritys saa mainoksen seuran MAINOS-käärmeeseen, joka sijaitsee yläkatsomon seinällä. Lisäksi yritys saa mainoksen seuran nettisivujen etusivulle vuodeksi. Päivittäin hallissa käy satoja lapsia ja vanhempia. Kisoissa ja tapahtumissa vuosittain käy tuhansia osallistujia.

Yrityksillä ja yksityishenkilöillä on mahdollisuus tukea seuraa valitsemallaan kannatusmaksulla 20 -250 €. Julkaisemme tukijamme nimet tällä sivustolla.

Voit käydä seuran verkkokaupassa maksamassa yritystuet ja kannatusmaksun. Voit erikseen sopia neuvotella tuesta ja maksusta toiminnanjohtajan kanssa 0505678662. Mainosmateriaalit tulee lähettää toiminnanjohtajalle voimisteluseurakeskiuusimaa@gmail.com

Linkki VERKKOKAUPPAAN 

Me T2H:lla rakennamme Ihania koteja pääkaupunkiseudulle, Pirkanmaalle ja Varsinais-Suomen alueelle. Meille Ihana koti on avara, valoisa, käytännöllinen ja asukkaidensa tarpeita palveleva koti. Kaikissa suunnittelemissamme asunnoissa on aina tavanomaista korkeammat huoneet, suuret ikkunat sekä avarat keittiö- ja oleskelutilat.
Vantaan Energia Keski-Uusimaa luo paikallista hyvinvointia Järvenpäässä ja Tuusulassa. Tuotamme lämpöä ja lämpöpalveluita. Mahdollistamme asiakkaillemme luotettavan lämmönjakelun koteihin ja kiinteistöihin. Toimintamme kulmakivi on jatkuva kehitystyö: ylläpidämme ilmastomyönteistä lämmöntuotantoa, vahvistamme lämmön toimitusvarmuutta ja panostamme paikalliseen hyvinvointiin. Vantaan Energia Keski-Uusimaan omistavat Infranode, Keva ja Vantaan Energia.
Tähän Kerhoon saa tulla syömään hyvin, rennosti bistron tiskillä tai kaavan mukaan salissa, saa tilata mukaan, saa piipahtaa lasillisella, saa nauttia elämästä Kerhon tapaan. Meille olet kunniajäsen ja vierailusi antaa tilaisuuden toteuttaa Kerhomme tehtävää, eli palvella ihmisiä, joilla on makua ja odotuksia.
Koko salin laitteiden huollot ja korjaukset asiantuntevasti saman katon alta Suomen Liikuntasalihuolto Oy:n ammattilaiset ovat apunasi oli kyse sitten liikuntasalien ja -hallien laitteiden huolto- tai korjaustarpeista tai esitystekniikan kunnossapidosta. Meiltä hoituvat myös väliverhojen/tilanjakajien huolto- ja korjaustyöt. Saat meiltä avun niin pienempiin pikatöihin kuin laajempiin kokonaisuuksiinkin. KIITOS TUESTA SLSH !
DNA sponsoroi seuran kehitys-ryhmän tyttöjä KIITOS TUESTA DNA
KIITOS TUESTA HARRASTETOIMINTAAN HARRASTERYHMILLE

Yksityiset seurasponsorit

Tiina Nordman
Atte Grönlund
Fanny Hopia
Kira Lindqvist
Henrik von Bonsdorff
Jari Koski
Sonia Solismaa
Riisula-Rakennus Oy Sjöblom Aarno
Mikko Laiso
Ulla Pauna
J2 Invest Oy Jaakko Sylvin
Lotta Heinänen
Juha  Luoto
Viivi Haarahiltunen 
Sari Mihailov
Aava Heinämäki
Valtteri Mällinen
Mandi Lindström
Arkmill Esa Viitanen