Aikuiset

AIKUISTEN RYHMÄT

(alaikäraja 20 v)

Telinevoimistelu on monipuolinen laji joka kehittää motorisia taitoja, liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Aikuisten ryhmät ovat sekä naisille että miehille tarkoitettuja sekaryhmiä. Tunnin alussa lämmitellään ja kehitetään lihaskuntoa, jonka jälkeen harjoitellaan telineillä. Harjoitushinnat harjoitusmäärän mukaan.

____________________________________

VESKULA, TUUSULA

Mahlamäentie 66, 04310 Tuusula


ALKEET RYHMÄ

MAANANTAI  
KLO 19.30-20.00

ALKEET RYHMÄSSÄ HARJOITELLAAN: Ryhmässä lähdetään liikkeelle voimistelun perusliikkeistä, kuten, kuperkeikoista, kärrynpyöristä, käsilläseisonnoista, vartalon eri asennoista; kuppi, kaari, päälläseisonta, etunoja, takanoja. Harjoitteluun kuuluu voima- ja liikkuvuusharjoittelua. Ryhmässä osallistujat harjoittelevat liikkeitä oman osaamisensa mukaan  ja liikkeissä ryhmän taitojen karttumisen myötä.

KEHITYS RYHMÄ

TORSTAI       
KLO 19.30-21

KEHITYS RYHMÄSSÄ HARJOITELLAAN: Ryhmässä pidetään yllä ja kerrataan voimistelun perusliikkeitä. Siellä harjoitellaan esimerkiksi: permannolla; käsilläseisontakuperkeikkaa, frittiä, arabialaista, käsilläkävelyjä, puolivoltteja ja voltteja, hypyssä; urhokaatoa ja arabialaista mattokasalle ja voltteja, puomilla; kävelyitä, vaakaa, piruetteja ja kärrynpyöriä nojapuilla; kieppiä, heiluntaa ja kippiä. Harjoitteluun kuuluu voima- ja liikkuvuusharjoittelua. Ryhmässä osallistujat harjoittelevat liikkeitä oman osaamisensa mukaan  ja liikkeissä ryhmän taitojen karttumisen myötä.


TAITORYHMÄ

SUNNUNTAI   
KLO 19-20:30

TAITO RYHMÄSSÄ HARJOITELLAAN: Ryhmässä pidetään yllä ja kerrataan voimistelun perusliikkeitä. Siellä harjoitellaan  esimerkiksi: permannolla; käsiseisontakuperkeikkaa tasaponnistuksella, frittiä käsinseisontaan, arabialaista, hartiatyöntöjä, käsilläkävelyä, flikkiä, taaksevoltteja, puolivoltteja ja voltteja, hypyssä; urhoa ja arabialaista arkun yli ja volttia eteenpäin, puomilla; piruetteja, kärrynpyöriä ja hyppyjä puomille, nojapuilla; heiluntaa käännöksellä ja kippiä. Harjoitteluun kuuluu voima- ja liikkuvuusharjoittelua. Ryhmässä osallistujat harjoittelevat liikkeitä oman osaamisensa mukaan  ja liikkeissä ryhmän taitojen karttumisen myötä.

_________________________________

 AIKUISTEN RYHMÄT TREENAAVAT VAIN VESKULASSA!