Aikuiset

AIKUISTEN RYHMÄT (alaikäraja 20 v)

Telinevoimistelu on monipuolinen laji joka kehittää motorisia taitoja, liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Aikuisten ryhmät ovat sekä naisille että miehille tarkoitettuja sekaryhmiä. Tunnin alussa lämmitellään ja kehitetään lihaskuntoa, jonka jälkeen harjoitellaan telineillä. Harjoitushinnat harjoitusmäärän mukaan.
- - - -

VESKULA, TUUSULA

Mahlamäentie 66, 04310 Tuusula
ALKEET RYHMÄ

MAANANTAI  
KLO 19.30-20.00

Ryhmässä vielä paikkoja vapaana ilmoittaudu jäsenrekisterin kautta


ALKEET RYHMÄSSÄ HARJOITELLAAN: Ryhmässä lähdetään liikkeelle voimistelun perusliikkeistä, kuten, kuperkeikoista, kärrynpyöristä, käsilläseisonnoista, vartalon eri asennoista; kuppi, kaari, päälläseisonta, etunoja, takanoja. Harjoitteluun kuuluu voima- ja liikkuvuusharjoittelua. Ryhmässä osallistujat harjoittelevat liikkeitä oman osaamisensa mukaan  ja liikkeissä ryhmän taitojen karttumisen myötä.

KEHITYS RYHMÄ

TORSTAI       
KLO 19.30-21


KEHITYS RYHMÄSSÄ HARJOITELLAAN: Ryhmässä pidetään yllä ja kerrataan voimistelun perusliikkeitä. Siellä harjoitellaan esimerkiksi: permannolla; käsilläseisontakuperkeikkaa, frittiä, arabialaista, käsilläkävelyjä, puolivoltteja ja voltteja, hypyssä; urhokaatoa ja arabialaista mattokasalle ja voltteja, puomilla; kävelyitä, vaakaa, piruetteja ja kärrynpyöriä nojapuilla; kieppiä, heiluntaa ja kippiä. Harjoitteluun kuuluu voima- ja liikkuvuusharjoittelua. Ryhmässä osallistujat harjoittelevat liikkeitä oman osaamisensa mukaan  ja liikkeissä ryhmän taitojen karttumisen myötä.
JATKORYHMÄ

SUNNUNTAI   
KLO 18.30-20


JATKO RYHMÄSSÄ HARJOITELLAAN: Ryhmässä pidetään yllä ja kerrataan voimistelun perusliikkeitä. Siellä harjoitellaan  esimerkiksi: permannolla; käsiseisontakuperkeikkaa tasaponnistuksella, frittiä käsinseisontaan, arabialaista, hartiatyöntöjä, käsilläkävelyä, flikkiä, taaksevoltteja, puolivoltteja ja voltteja, hypyssä; urhoa ja arabialaista arkun yli ja volttia eteenpäin, puomilla; piruetteja, kärrynpyöriä ja hyppyjä puomille, nojapuilla; heiluntaa käännöksellä ja kippiä. Harjoitteluun kuuluu voima- ja liikkuvuusharjoittelua. Ryhmässä osallistujat harjoittelevat liikkeitä oman osaamisensa mukaan  ja liikkeissä ryhmän taitojen karttumisen myötä.
- - - -

 AIKUISTEN RYHMÄT TREENAAVAT VAIN VESKULASSA!