Aikuiset

AIKUISTEN TELINEVOIMISTELU 

(alaikäraja 18 v)

Telinevoimistelu on monipuolinen laji joka kehittää motorisia taitoja, liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Aikuisten ryhmät ovat sekä naisille että miehille tarkoitettuja sekaryhmiä. Tunnin alussa lämmitellään ja kehitetään lihaskuntoa, jonka jälkeen harjoitellaan telineillä. 


Aikuisten telinevoimistelua harjoitellaan tasoryhmissä:

RyhmätHarjoitusten kesto
Alkeet - Jatko

1,5h,

1-2krt/vk

Kehitys -Taito

1,5h,

1-2krt/vk


Harjoittelu aloitetaan perusliikkeistä, kuten kuperkeikka, kärrynpyörä, käsinseisonta sekä vartalon eri asennoista kuppi, kaari, etunoja, takanoja ja päälläseisonta.  Kun perusliikkeet sujuvat siirrytään haastavampiin liikkeisiin, kuten voltti, puolivoltti, arabialainen, kieppi, heilunta ja kippi. Harjoitteluun kuuluu voima- ja liikkuvuusharjoittelua. Ryhmässä osallistujat harjoittelevat liikkeitä oman osaamisensa mukaan  ja liikkeissä ryhmän taitojen karttumisen myötä. 


AIKUISTEN TANSSILLINEN VOIMISTELU

(alaikäraja 16 v)

RyhmätHarjoitusten kesto
Alkeet1 h, 1krt/vk


Tanssillisen voimistelun ryhmä on uusi meidän tarjonnassamme.

Tanssillisen voimistelun tunnilla sukelletaan liikkeen ja musiikin pyörteisiin. Tunti sisältää koreografian harjoittelua, sekä erilaisia ilmaisun, musiikin ja rytmin sekä vartalonkäytön harjoitteita. Aikaisempaa lajitaustaa ei vaadita, mutta kokemus tanssin tai voimistelun eri lajeista on hyödyksi. Tule siis nauttimaan liikkeen luovasta muodosta tanssillisen voimistelun tunneille!

HARJOITUSMAKSU AIKUISTEN RYHMISSÄ

AIKUISTEN RYHMISSÄ LASKUTUSPERUSTEENA ON  10 KERTAA/ SYKSY/RYHMÄ. Jos käyt yli 10 x tai jos harrastat 2 x viikossa niin 20 x laskutamme ylimenneistä tunneista erikseen käyntikertojen mukaan.

AIKUISTEN RYHMIEN HINTA SYYSKAUDELLA : 

1 x viikossa 140 €  (sisältää 10 harjoituskertaa kaudessa 1,5 h kerrallaan), sunnuntain harjoitus muuttui kaksituntiseksi 18.9 alkaen, käyntikertojen mukaan laskutetaan kauden päätyttyä lisätunnit.

2 x viikossa 20 x  240  (sisäötää 20 harjoituskertaa kaudessa 1,5 h kerrallaan)


yli menevät tunnit 14 € / kerta laskutetaan jälkikäteen käyntikertojen perusteella 2 x vuodessa.

1 x viikossa TANSSILINEN VOIMISTELU 1 h kerrallaan  110 € 10 kertaa  ja ylimenevät tunnit 11 € / tunti

+ 10 € jäsenmaksu koko vuodesta

Iloittautumismaksu 20  € / ryhmä hyvitetään loppukauden maksussa.

Voit maksaa harrastuksesi työantajan liikuntaeduilla ePassi, Smartum

 seura löytyy nimellä Veskula

 ePassin kauppapaikat

Smartum kauppapaikat 

Edenred kauppapaikat

saatuasi laskun maksa haluamasi  summa sovelluksella ja lähetä summa tekstiviestillä 0505678662 niin summa hyvitetään laskussasi

Katso ryhmien harjoitusaikataulut  täältä ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠