Seuran toiminta

SEURAN TOIMINTA-AJATUS

 

Seuran taloudesta

Seura rahoittaa toimintansa pääasiallisesti harjoitusmaksuilla. Lisärahoitusta saamme tapahtumatuloista, niihin liittyvästä varainhankinnasta sekä pienehköistä avustuksista eri järjestöiltä ja instituutioilta. Mittavia ulkopuolisia tulonlähteitä ei ole.

Suurimmat kuluerät ovat salien vuokrat sekä valmentajien palkat. Myös kalustoa joudutaan kovassa käytössä uusimaan turvallisuuden ja laadun ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Johtokunnan jäsenet tai muut aktiivivanhemmat eivät saa toiminnastaan korvausta.

Tuusulan salit ovar omarahoitteinen, joten seura vastaa sen toiminnasta täysin itsenäisesti. Järvenpään voimistelusali toimii Piirosen liikuntakeskuksessa.

 

Työryhmät

Seurassa on erilaisia lasten vanhemmista koostuvia työryhmiä, joilla on omat vastuualueensa. VSK-U:n voimavarana on aina ollut se, että 1000 harrastajan vanhemmista löytyy ammattilaisia joka lähtöön! Sen lisäksi, että aktiivisella toiminnalla olet mukana ylläpitämässä ja kehittämässä seuran toimintaa, tutustut samalla mukaviin, samanhenkisiin ihmisiin - ja ennen kuin huomaatkaan, olet löytänyt myös itsellesi uuden harrastuksen, jonka nimi on VSK-U!

 

Mukaan seuran toimintaan mahtuu aina vapaaehtoisia, aktiivisia harrastajien vanhempia. Jokaisen panos ja pienikin apu on tervetullutta!

Tai onko juuri Sinulla jotain erityistaitoja, oma yritys tai kontakteja, jotka voisivat tukea seuran toimintaa? - Sopivia tehtäviä löytyy kaikille!

Mikäli haluat osallistua aktiivisemmin seuran toimintaan, ota yhteyttä voimisteluseurakeskiuusimaa(at)gmail.com tai lähetä lömake

 

PDF-tiedostoVUosikello VSK-U.pdf (52 kB)
VSK-U VUOSIKELLO
Tuntematon tiedostomuotoVOIMISTELUSEURA KESKI-UUSIMAA 2021.pptx (196 kB)
VSK-U TOIMINTASUUNNITELMAT VUOTEEN 2021 VISIO JA TOIMINTA-AJATUS