Valmentajat ja Ohjaajat

Syysykauden 2017 strattikoulutus ja aloitustapahtuma. Lähes kaikki ohjaajat ja valmentajat paikalla

OHJAAJAT
Seurassa on ammattivalmentajien lisäksi  lähes 70  ohjaajaa. Ohjaajat käyvät Suomen Voimisteluliiton 1. tason ja 2. tason telinevoimisteluohjaajan koulutukset. Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu järjestää tasojen vaatimuksiin kuuluvia koulutuksia. Tämän lisäksi seura itse kouluttaa apuohjaajia,  joista osa seuran pidemmälle edistyneitä voimistelijoita ja osa harrastajien vanhempia . Seuran koulutetut valmentajat ja ohjaajat kokoontuvat säännöllisesti seuran omiin koulutuksiin.
Kaikki seuran vakituiset työntekijät ja tuntiohjaajat ovat osaavia, sitoutuneita ja motivoituneita työssään.

Seura on saanut Voimisteluliitton I tason koulutuslisenssin, joka entisestään parantaa seuran ohjaajien mahdollisuutta koulutuatua. Vuoden 2020 alkuun mennessä tavoitteena on, että seuran kaikki ohjaajat ovat suorittaneet Voimisteluliiton I tason hyväksytysti läpi.


Pirkko Haapala, seuran toiminnanjohtaja ja päävalmentaja

Seuran toimintaa ohjaa päävalmentaja Pirkko. Hän on  yksi VSK-U:n perustajajäsenistä ja on pyörittänyt seuran toimintaa nyt jo yli 20 vuotta. 

Pirkolle tärkeää työssä on: 

"Hyvällä, positiivisella ja kannustavalla asenteella ja tavalla tehdä töitä pääsee aina pitkälle, eikä tulos ole aina niin tärkeä kuin se matka, jota teet"

Koulutus: ammattivalmentaja (VEAT) 2003, urheilujohtamisen erikoisammttitutkinto (JET) 2005, FIG Academy II taso. 2016 FIG III taso Muut koulutukset: fysioterapautti 1988, lymfaterapia 1996, Bobat-tutkinto 1997, kinesioteippaus 2011.

Hannele Yläranta, harrastekoordinaattori

Hannele toimii VSK-U:n harrastekoordinaattorina, ohjaten, kehittäen ja suunnitellen seuran harrastetoimintaa. 

Hannelelle tärkeää työssä on: 

Koulutus: Liikunnan Ohjaajan AMK, , NTV lajitaito II, NTV tuomari koulutus taso 1.Samu Gråsten, harrastevastaava pojat ja Parkour

Samu ohjaa poikien harrasteryhmiä ja vastaa Parkourista seurassamme. Samu on mukana kehittämässä ja suunnittelemassa seuran harrastetoimintaa. 

Samulle tärkeää työssä on:

Koulutus:


Miika Kataja, harraste- ja kilpapuolen valmentaja

Miika on seuran pitkäaikainen työntekijä, joka on vastannut pitkään poikien kilpatoiminnasta seurassamme. Tällä hetkellä Miika keskittyy aikuisten ryhmiin, vanhimpien harrastepoikien ohjaamiseen sekä kilpatyttöjen valmentamiseen. Miika on  aktiivisesti mukana kehittämässä seuran toimintaa kaikilla osa-alueilla. 

Miikalle tärkeää työssä on: 

Koulutus: MTV lajitutkinto (tasoIII), MTV tuomarikoulutus, FreeGym -koulutus

Vilma Matinen, NTV valmennusvastaava (äiteyslomalla)

Vilma  toimii seuran Naisten Telinevoimistelun kilpapuolen vastuuvalmentajana ja on aktiivisesti kehittämässä seuran  toimintaa kaikilla osa-alueilla. Kilpapuolella Vilman valmennusvastuulla on Suomen Voimisteluliiton valmennusryhmiin kuuluvat urheilijat mukaanlukien seuramme maajoukkueurheilijat. 

Vilmalle tärkeää työssä on: "Minulle on tärkeää kehittää  seuramme toimintaa jatkuvasti. Valmentajana pyrin olemaan määrätietoinen ja kannustava. Haluan pyrkiä auttamaan urheilijoitani saavuttamaan henkilökohtaisen parhaan tasona. Voimistelijoiden pitää saada nauttia harjoittelusta ja työnteon tulee olla tarkkaa sekä periksiantamatonta. Jokainen urheilija on erilainen ja tästä johtuen pyrin valmentajana toimimaan kullekin urheilijalle parhaalla mahdollisella tavalla." 

Koulutus: Liikunnanalan ammattitutkinto, FIG level II valmentajakoulutus, NTV lajitutkinto (tasoIII), Tuomarikoulutus taso 4

Jessica Honkanen, NTV-kilpavalmentaja, PV/tanssi valmentaja

Jessica toimii seuran tyttöjen kilpapuolella valmentajana vastaten kaikkien kilparyhmien perusvoimistelusta sekä tanssinopetuksesta. Jessica vetää myös seuran harrasteryhmiä ja on mukana seuran toiminnan kehittämisessä. 

Jessicalle tärkeää työssä on:

Koulutus: 

Fanny Hopia, Team Gymin vastuuvalmentaja

Fanny vastaa seuramme Team Gym joukkueista ja kehittää TG toimintaamme yhdessä muiden valmentajien kanssa. Fannyn vastuulla on kaikkien seuramme joukkueiden valmennus ja hän tukee nuorempia ohjaajia työssään.

Fannylle tärkeää työssä on: "Minulle on tärkeää voimistelijoiden ja valmentajien, välillä vallitseva yhteistyö- ja vuorovaikutussuhde. Valmentajana  haluan olla helposti lähestyttävä ja urheilijoille läsnä ja tukena myös muuten kuin treeniasioissa. Joukkueena onnistuminen edellyttäää sen jokaisen jäsenen, voimistelijoiden ja valmentajien, välillä toimivaa vuorovaikutusta ja jokaisen  yksilön panostamista yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi."

Koulutus: Lajitaidon peruskoulutus sekä 3. tason tuomarikoulutus (TG). Valmennus vuosia on takana jo 7. Fanny opiskelee fysioterapeutuksi Helsingin Metropoliassa. Opintoja on takana kaksi vuotta. 

Pia  Bamford, ohjaaja

Pia on yksi seuramme pitkäaikaisimmista ohjaajista ja ohjaa edelleen seurassamme aktiivisesti. Pia vastaa perheille suunnatusta avoimesta aamupäiväkerhosta. Naisten kilpapuolella Pia on mukana tuomarin roolissa. 

Pialle tärkeää työssä on: "Minulle on tärkeää saada lapset kokeilemaan ja uskaltamaan  tekemään uusia temppuja telinevoimistelussa, ylittämään itsensä. On tärkeää nähdä jokainen lapsi yksilönä ja kehittää heitä vahvuudet huomioiden sekä löytää tietysti se tekemisen riemu ja ilo jokaisesta treenistä."

Koulutus: Lähihoitajan tutkinto, telinevoimistelun peruskursseja vuosilta 2000-2005, Opettamisen ja taidon oppimisen perusteet, Voimistelulajien jatkokoulutus, NTV tuomarikoulutus taso 2


Sanni Piisinen, Piirosen vastuuohjaaja

Sanni ohjaa aktiivisesti seuran harrasteryhmiä ja vastaa Järvenpään salin Piirosen ryhmistä.  Sanni on ollut pitkään mukana seuran toiminnassa, ensin voimistelijana ja nyt ohjaajana. 

Sannille tärkeää työssä on: "

Seuran Suomen Voimisteluliiton kouluttamat tuomarit:

Naisten telinevoimistelu:
4. tason tuomari, Pirkko Haapala ja Vilma Luoma-aho ja Jessica Honkanen

3. tason tuomari Emilia Immonen
2. tason tuomari, Pia Bamford,Erika Ala-Tuori, Charlotte Tiainen

1 tason tuomarit:  Saaga Vanhamäki

Miesten telinevoimistelu:
2. tason tuomari, Miika Kataja

TeamGym

3. tason tuomarit, Tiia Alakotila, Riina Mustonen ja Fanny Hopia