HINNASTO

HARRASTAJIEN ilmoittautumismaksu (ei kausimaksu)  kaikkiin ryhmiin on 20€ + ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 10 € seuran jäsenmaksua, joka laskutetaan 2 x vuodessa  eikä sitä hyvitetä harrastemaksun loppulaskussa. 

 Seuran jäsenmaksu on 20 € vuodessa ja laskutetaan kahdessa osassa 1 x syksyllä ja 1 x keväällä.

HUOM!ilmoittautumismaksu ei ole lukukauden harrastemaksu VAIN osa sitä

Maksettu 20 € ilmoittautumismaksu huomioidaan kauden harrastemaksussa. Ilmoittautumismaksulla voit käydä kokeilemassa harrastusta kaksi kertaa.  Vain  maksamalla ilmoittautumismaksun varmistat paikkasi ryhmässä. 

Ilmoittautumismaksu maksetaan kaikista ryhmistä mihin ilmoittautuu. Jos ilmoittaudut useampaan ryhmään, joissa jäsenmaksu on pakollisena valintana laita siitä viesti vsku.laskutus@gmail.com, poistamme toisesta laskusta jäsenmaksun ennenkuin maksat laskun tai jos olet maksanut ylimääräisen 10 € hyvitämme sen kausimaksussa.

Kaikki maksut toimitetaan MyClubin kautta sähköpostitse ja löydät ne myös Myclubin jäsentilin tiedoissa. Voit tilata laskut verkkomaksuina. Muistathan maksaa laskusi eräpäivään mennessä. Visma Solutions hoitaa seuran maksuvalvonnan.

HARRASTEMAKSUT (koskee yhtä lukukautta)  löytyvät sivun alaosan taulukosta

syksy ja kevät erikseen 

Muistathan, että poissaoloja voi vuoden ajan käydä korvaamassa vastaavassa toisessa ryhmässä kuin missä et normaalisti harjoittelee.

Jos ilmoittaudut mukaan kesken kauden harjoitusmakussa huomioidaan ennen ilmoittautumista olleet käyntikerrat.

Syksyllä ilmoittautuneet jatkavat automaattisesti kevätkaudelle. Jos et halua jatkaa harrastusta keväällä, tulee paikka perua ilmoittamalla vsku.laskutus@gmail.com ja harraste.vsku@gmail.com 


Näet kaikki laskusi MyClubissa

MyClubissa on aina oltava voimassa oleva huoltajan s-postiosoite ja puhelinnumero.

Jos lopetat kesken kauden sinun tulee ilmoittaa siitä kirjallisesti vsku.laskutus@gmail.com ja harraste.vsku@gmail.com. Ilman lääkärintodistusta tapahtuneesta kesken kauden lopettamisesta ei hyvitetä mitään. 

Jos sinulle on epäselvää laskutuksen osalta olethan yhteydessä joko sähköpostitse vsku.laskutus@gmail.com 

tai jätä soittopyyntö tekstiviestillä 0505678662.

PERUUTUSEHDOT

Jos lopettaa kahden tutustumiskerran jälkeen  ,siitä tulee ehdottomasti ilmoittaa sähköpostitse vsku.laskutus@gmail.com ja harraste.vsku@gmail.com 

20 € ilmoittautumis-/varausmaksua ei hyvitetä eikä 10 € jäsenmaksua , jos  ET ALOITA harrastusta!

Jos olet jo maksanut koko lukukauden  ja lopetat kesken kauden ilman lääkärintodistusta kaudesta ei hyvitetä mitään 

Lopettamisesta on ilmoitettava: vsku.laskutus@gmail.com 

SEKÄ harraste.vsku@gmail.com

Peruuttamattomasta paikasta laskutetaan koko kausimaksu

Kevätkaudelle ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta lopettamisesta  on ilmoitettava sähköpostitse vsku.laskutus@gmail.com ja harraste.vsku@gmail.com 

Maksunvalvonta  AMILI by visma 

MyClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti AMILI by Visma  maksuvalvontajärjestelmään. AMILI by Visma hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta. Laskut luodaan ja lähetetään edelleen seuran toimesta.

Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ole yhteydessä laskutukseen vsku.laskutus@gmail.com ennen laskun erääntymistä. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan AMILIN  kanssa (yhteystiedot laskulla). On tärkeää maksaa lasku aina laskulla näkyvälle pankkitilille ja käyttäen laskun viitenumeroa.

Muistutus- ja perintäkulut sekä korot peritään velalliselta.

Olethan huomannut, että MyClubin kautta voit tilata laskusi e-laskuina, jolloin ne eivät unohdu sähköpostiin. Ohjeen e-laskujen tilaamiselle löydät MyClubin jäsensivuiltasi LASKUT-sivulta.

Jos sinulle on epäselvää laskutuksen osalta olethan yhteydessä joko sähköpostitse vsku.laskutus@gmail.com tai Pirkko Haapala puh.numeroon 0505678662 (ark klo 13-15)

Kilparyhmät noudattavat omaa maksuaikatauluaan


 • On tärkeää, että laskut maksetaan eräpäivään mennessä viitenumeroa käyttäen. 
 • Maksamattomat laskut menevät 14 vrk jälkeen MyClubin kautta Visma-laskutukseen muistutettavaksi.
 • Jos tavitset maksuaikaa/järjestelyjä ole yheteydessä vsku.laskutus@gmail.com ajoissa ennen laskun erääntymistä.
 • Jos laskussasi on mielestäsi virhe olethan yhteydessä siitä ennen eräpäivää vsku.laskutus@gmail.com 
 • Pidä tunnukset tallessa, voit aina itse tarkistaa laskutustietosi rekisteristä.
 • Koko kauden ajan poissaoloja omasta ryhmästä voi käydä korvaamassa vastaavassa toisessa ryhmässä tai lähes vastaavassa. Erillistä ilmoittamista ei tarvita
 • Maksamalla laskut ajallaan ja viitenumerolla helpotat seuran taloudesta ja laskutuksesta vastaavien henkilöiden tehtäviä merkittävästi
 • AIKUINEN JOS MAKSAT LASKUN työnantajan ePassilla , Ederend tai Smartum-palvelulla. Laskun saatuasi maksa sovelluksessa haluamasi summa ja laita sitten viesti 0505678662 maskusuorituksesta. Suoritus hyvitetään laskussa, jonka jälkeen saat tarvittaessa uuden laskun.
 • Sovelluksissa kauppapaikka on nimellä Veskuhalli tai Veskula  EDENRED  ,  ePASSI JA SMARTUM   ePassin kauppapaikka on nykyisin Veskuhalli!
 • Harrastemaksujen maksujärjestelyistä voi sopia vsku.laskutus@gmail.com 
 • Jos epäselvyyksiä harrastemaksuihin liittyen, ota yhteyttä: vsku.laskutus@gmail.com tai puh.numeroon 0505678662 (ark klo 12-15)

Seura rahoittaa toimintansa pääasiallisesti harjoitusmaksuilla. Lisärahoitusta saamme tapahtumatuloista, niihin liittyvästä varainhankinnasta,yhteistyökumppaneilta sekä pienehköistä avustuksista eri järjestöiltä ja instituutioilta. Mittavia ulkopuolisia tulolähteitä ei ole.

Suurimmat kuluerät ovat hallin vuokra sekä valmentajien ja ohjaajien palkat. Myös kalustoa joudutaan kovassa käytössä uusimaan turvallisuuden ja laadun ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Johtokunnan jäsenet tai muut aktiivivanhemmat eivät saa toiminnastaan hyvän mielen lisäksi muuta korvausta.


HARJOITUSHINNASTO

Koko lukuvuoden hinta on siis 2 x taulukossa näkyvä hinta.  Yli 450 € lukukausimaksut laskutetaan 2 erässä eräpäivät syyskuussa ja marraskuussa.

 Seuran jäsenmaksu on 20 € vuodessa ja laskutetaan kahdessa osassa 1 x syksyllä ja 1 x keväällä.

HARRASTERYHMÄT HINNAT VESKUHALLI LUKUKAUSI 


16 viikkoa harjoittelua lukukaudessa  32 vuodessa 1 x vk2 x vk3 x vk
45 min158€239€
60 min179€292€396€
75 min208€353€
90 min239€399€499€
120 min292€478€596€

+Koko lukuvuoden hinta on siis 2 x taulukossa näkyvä hinta.  Yli 450 € lukukausimaksut laskutetaan 2 erässä eräpäivät syyskuussa ja marraskuussa.