Freegym

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Freegym on nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja.  Freegymiä voi harrastaa yksin tai yhdessä kaverin kanssa ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta, sisällä saleissa ja ulkona.

Freegymissä yhdistyvät telinevoimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu - kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset on tässä lajissa unohdettu.  

Voimisteluseura Keski-Uusimaassa Freegymiä harrastetaan voimistelusalejen tiloissa.

Freegym -ryhmiä on vain Tuusulassa

RyhmäIkäjakaumaHarjoituksen kesto
Kimmat16-30 -vuotiaat tytöt/naiset

2h

suositus 1-2 krt/vk

Kundit16-30 -vuotiaat pojat/miehet

2h

suositus 1-2 krt/vk

Harjoitushinnat määräytyvät harjoitusmäärän mukaan.  


KIMMAT (16-30 vuotiaat)

Kimmat ryhmä on voimistelun jatkoryhmä lukio ikäisille ja sitä vanhemmille tytöille. Ryhmässä nuoret saavat osallistua yhdessä ohjaajan kanssa kauden suunnitteluun. Ensimmäisten kertojen aikana keskustellaan nuorten kanssa siitä, mitä heillä olisi toiveena kauden aikana oppia. Kausisuunnitelma määräytyy nuorten toiveiden mukaan. Ryhmässä harjoitellaan oman osaamisen mukaan. Voimistelun perustaitoja pidetään ryhmässä yllä ja harjoitteluun kuuluu voima- ja liikkuvuusharjoittelua.

KUNDIT (16-30 vuotiaat)

Kundit ryhmä on jatkoryhmä lukioikäisille pojille tai vanhemmille miehille. Ryhmässä harjoittellaan oman osaamisen mukaan. Ryhmässä edetään liikkeissä harrastajien osaamisen karttumisen mukaan. Voimistelun perustaitoja pidetään ryhmässä yllä ja harjoitteluun kuuluu voimaharjoittelua.

HUOM!  Ks. taitovaatimukset Kimmat ja Kundit ryhmiin Tasoryhmät - sivustolta