AJANKOHTAISTA

Järjestämme toimintaa koronan takia siten, että seuran saleilla harjoittelee maksimissaan 40 (sisältää ohjaajat) henkilöä samaan aikaan. Suurimman osan aikaa harrastajia on saleissamme alle 30 hlö. Ryhmät harjoittelevat eri alueilla ja eri telineillä. Ryhmien kesken pidetään reilut turvavälit ja harrastajia muistutetaan säännöllisesti turvavälien säilyttämisestä toisiin harrastajiin.  Tiloja siivotaan säännöllisesti ja pintoja desinfioidaan.

KORONA-OHJEET KAIKILLE LUE HUOLELLA

Hyvää alkanutta vuotta!

KeU-sote alueen suositukset toiminnan rajoittamisesta jatkuvat 31.1. 2021 saakka. Joudumme siis siirtämään kevätkauden aloituksen helmikuun alkuun. Kevätkausi alkaa 1.2.2021 , jollei rajoituksiin tule muutoksia. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista. Jatkamme tarvittaessa kevätkautta kesäkuulle 13.6 saakka. Pidämme harjoituksia normaalisti myös hiihtolomalla.

Järjestelmä on tehnyt lähes kaikille kevään laskut jo ilmoittautumisten yhteydessä ja niissä on eräpäivä 25.1.2021. Laskujen eräpäivä siirtyy 15.2. saakka. Jos rajoitukset jatkuvat 31.1.2021 jälkeenkin ,emmekä pysty toteuttamaan koko kautta, teemme laskuihin korona-ajan hyvityksen.

Muutamat ovat ehtineet maksaa jo kevätkauden laskun.  Jos kauden alku siirtyy helmikuun alusta eteenpäin, olemme yhteydessä heihin helmikuussa.

Seuran talouden kannalta näin pitkät toiminnanrajoitukset ovat haastavia. Palkka- ja salivuokrakulujen lisäksi seuralla on muitakin kuukausittaisia kuluja. Voimassa olevien suositusten mukaisesti tarjoamme halukkaille seuran harrastajille pienryhmätoimintaa ajalla 11.1-31.1.2021. Ryhmäkoko on enintään 9 harrastajaa. Pienryhmässä turvavälien säilyttäminen on mahdollista. Toivottavasti saisimme poikkeusajan pienryhmät pidettyä ja harrastajia niihin.

Jokaiseen pienryhmään ilmoittaudutaan erikseen ennakkoon seuran jäsenrekisterin kautta. Ihan jokaiseen ryhmään on siis oma ilmoittautumislinkki järjestelmässä. Jos syystä tai toisesta, joudut perumaan ilmoittautumisen, ilmoita heti siitä WhatsApp-viestillä tai tekstiviestillä 0503661233, jotta voimme vapauttaa paikan. Nämä ryhmät eivät sisälly kausimaksuun vaan ovat tarjolla niille, jotka haluavat osallistua näihin ja samalla tukea seuran toimintaa. Pienryhmät  ohjatut maksavat 60 min 9 € / kerta ja 90 min 13,5 €/kerta. Valvotut vapaavuorot 90 min 9 €/kerta. Aikuisten omatoimi sunnuntaisin 9 €.

Liitteessä aikataulu ryhmistä. Huomio suurin osa ryhmistä on Miksulassa. Ainoastaan keskiviikkoisin on ryhmiä sekä Miksulassa että Veskulassa. Nämä poikkeusajan pienryhmät on jaettu iän perusteella ei tason. Salissa on paljon tilaa ja kerrallaan koko salissa on alle 10 harrastajaa, joten kaikki pystyvät harjoittelemaan omalla tasollaan. Katsothan tarkkaan , että ilmoitat lapsesi oikeaan ryhmään. Ryhmiin mahtuu siis vain 9 harrastajaa ja ryhmien ilmoittautumislinkki sulkeutuu aina 30 min ennen harjoituksen alkua, ellei se ole tullut täyteen aiemmin.

Jos jotain muutoksia suosituksiin ja rajoituksiin tulee, ilmoitamme niistä tietysti aina mahdollisimman pian.

Jos teillä on kysyttävää pienryhmistä seuran harrastekoordinaattori Samu Gråsten vastaa seuran puhelimeen 0503661233 arkisin klo 10–14. Puhelimeen voi myös lähettää WhatsApp-viestiä.

Mahdollisuus varata myös valvottuja vapaavuoroja max 9 hlö katso lisätietoa tästä

Pirkko Haapala

toiminnanjohtaja

Voimisteluseura Keski-Uusimaa ry

Voimisteluseura Keski-Uusimaa hallitus


HARRASTEKILPAILUT TULOKSET LÖYTYVÄT SIVUN ALAOSASTA : SIJAT 1.-5. loppupisteillä sijoitusten mukaan ja loput sijasta 6. eteenpäin lajiteltu aakkosjärjestykseen , ei paremmuusjärjestyksessä. 

LASKUTUSASIAA KAUSIMAKSUISTA:

Syyskaudella harrastaneille Ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmä on tehnyt laskun myös kevätkaudesta. Laskuissa eräpäivä on 25.1. ERÄPÄIVÄ ON SIIRRETTY 15.2.

Jos olet hukannut laskun tai siinä on epäselvää laita sähköpostia: vsku.laskutus@gmail.com . Löydät laskusi myös jäsenrekisteristä, josta löydät laskun tiedot.

Olethan ajoissa hakemassa lastasi harjoituksista

Tulethan hakemaan lapsesi ajoissa harjoituksista.  Varsinkin Miksulassa lapset on haettava ajoissa ulko-ovelta. Tunnit päätetään 5 min ennen merkittyä harjoitusajan päättymistä, jolloin lapset ovat noudettavissa harjoituksen päättymisajankohtana. Ohjaajillamme ei ole aikaa odotella lasten kanssa hakua. Miksulassa lapset on opastettu odottamaan myöhästyneitä vanhempia pukuhuoneessa, josta voi hakea lapsen harjoituksen päättymisen jälkeen.


Ilmoittautuminen ryhmiin on auki! Useassa ryhmässä on vielä tilaa.  Ilmoittautuminen jäsenrekisterin kautta. 

  • VSKU WhatsApp 0503661233

Kannatusjäsenyys

Voit tukea seuraa kannatusjäsenyydellä: 

Kannatusjäsenmaksun 20 € tai oman haluamansa summan voi maksaa seuran tilille:

NordeaFI34 1063 3000 2097 89NDEAFIHH

viitenumerolla : 3019388251480189