Voimisteluseura Keski-Uusimaa ry

SEURAN TOIMINTA-AJATUS

TEMPPUJA, TAITOJA JA TOIMINTAA - ILOISESTI, KANNUSTAVASTI JA TASAPUOLISESTI!


Laadukasta harrastetoimintaa telinevoimistelussa, parkourissa ja akrobatiavoimistelussa sekä huipulle tähtäävää kilpatoimintaa naisten telinevoimistelussa ja team gymissä. 

Voimisteluseura Keski-Uusimaa tarjoaa sadoille lapsille ja nuorille mahdollisuuden vauhdikkaaseen, kehittävään ja hauskaan harrastamiseen voimistelun parissa.  Voimisteluharrastus tuo uusia kavereita lajin parista, kehittää sosiaalisia taitoja sekä ohjaa terveelliseen ja liikunnalliseen elämäntapaan. VSK-U:ssa jokaisella harrastajalla on mahdollisuus joko voimistella harrastusryhmissä tai edetä vaativiin valmennusryhmiin asti. Jokainen seuran harrastaja on yhtä arvokas.

Seurassa on jäseniä noin 900, joista noin kolmasosa on poikia ja 2/3 tyttöjä. Tuusulassa Veskulan ja Miksulan salilla harjoittelee n. 750 voimistelijaa ja loput n. 150 harrastajaa harjoittelevat Piirosen Liikuntakeskuksessa Järvenpäässä. Telinevoimistelun harrasteryhmiä on eri ikäisille ja tasoisille voimistelijoille lähes 50.  Seurassamme voimistellaan Voimistelukoulussa, alkeis-, kehitys ja taitoryhmissä sekä masters ryhmissä. Tarjoamme  toimintaa myös perheille ja aikuisille. Parkour kasvattaa suosiotaan edelleen ja vastaamme kysyntään tarjoamalle lisää harrastusmahdollisuuksia. 

Kilpailevia voimistelijoita on telinevoimistelussa ja teamgym-voimistelussa yhteensä noin 100. Telinevoimistelun kilparyhmiä on 6. Team Gym -joukkueita on kolme. Kilparyhmissä jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus edetä omaa tahtiaan ammattitaitoisten valmentajien valmennuksessa.

Seuran voimistelijat ovat vuosien varrella voittaneet SM- mitaleita niin teline- kuin trampoliinivoimistelussa. Samoin näissä lajeissa voimistelijamme ovat olleet edustamassa maatamme maaotteluissa ja arvokisoissa.

Seuran ohjaajien ja valmentajien toimintaa ohjaa seuran toimintakäsikirja, joka löytyy sivuilta