Tietoa seurasta

VOIMISTELUSEURA KESKI-UUSIMAA

Laadukasta harrastetoimintaa ja huipulle tähtäävää kilpatoimintaa Naisten- ja  Miesten telinevoimistelussa, TeamGymissä sekä Trampoliinivoimistelussa sitoutuneiden ja osaavien ohjaajien ja valmentajien ohjauksella Keski-Uudellamaalla vuodesta 1998.

Voimisteluseura Keski-Uusimaa tarjoaa sadoille lapsille ja nuorille mahdollisuuden vauhdikkaaseen, kehittävään ja hauskaan harrastamiseen voimistelun parissa.Voimisteluharrastus tuo uusia kavereita lajin parista, kehittää sosiaalisia taitoja sekä ohjaa terveelliseen ja liikunnalliseen elämäntapaan. VSK-U:ssa jokaisella harrastajalla on mahdollisuus joko voimistella harrastusryhmissä tai edetä vaativiin valmennusryhmiin asti. Lajirakkaus luodaan lapsiin jo urheilu- ja liikuntauran alussa, siksi jokainen seuran harrastaja on yhtä arvokas.

Seurassa harrastajia on hieman yli 600, joista tyttöjä hieman yli puolet. Tuusulassa Veskulan salilla harjoittelee n. 500 voimistelijaa ja loput n. 100 harrastajaa harjoittelevat Piirosen Liikuntakeskuksessa Järvenpäässä. Telinevoimistelun harrasteryhmiä on eri ikäisille ja tasoisille voimistelijoille alkeisryhmistä kehitys- ja taitoryhmiin lähes 50. Uutena lajina seurassa on suosiotaan kasvattava Parkour-Freerun.

Kilpailevia voimistelijoita telinevoimistelussa, trampoliinivoimistelussa ja Teamgym-voimistelussa on yhteensä lähes 60.Telinevoimistelun kilpa- ja esikilparyhmiä on yhteensä 7. Trampoliinivoimistelussa on yksi kilparyhmä ja Teamgym -joukkueita on kaksi. Kilparyhmissä jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus edetä omaa tahtiaan ammattitaitoisten valmentajien valmennuksessa.

Seuran voimistelijat ovat vuosien varrella voittaneet SM- mitaleita niin teline- kuin trampoliinivoimistelussa. Samoin näissä lajeissa voimistelijamme ovat olleet edustamassa maatamme maaotteluissa ja arvokisoissa.


TEMPPUJA, TAITOJA JA TOIMINTAA - ILOISESTI, KANNUSTAVSTI JA TASAPUOLISESTI!