Seura

VOIMISTELUSEURA KESKI-UUSIMAA

SEURAN TOIMINTA-AJATUS
Laadukasta harrastetoimintaa ja huipulle tähtäävää kilpatoimintaa naisten- ja  miesten telinevoimistelussa, teamgymissä sekä parkour-freerunissa sitoutuneiden ja osaavien ohjaajien ja valmentajien ohjauksella Keski-Uudellamaalla vuodesta 1998.

Voimisteluseura Keski-Uusimaa tarjoaa sadoille lapsille ja nuorille mahdollisuuden vauhdikkaaseen, kehittävään ja hauskaan harrastamiseen voimistelun parissa.Voimisteluharrastus tuo uusia kavereita lajin parista, kehittää sosiaalisia taitoja sekä ohjaa terveelliseen ja liikunnalliseen elämäntapaan. VSK-U:ssa jokaisella harrastajalla on mahdollisuus joko voimistella harrastusryhmissä tai edetä vaativiin valmennusryhmiin asti. Lajirakkaus luodaan lapsiin jo urheilu- ja liikuntauran alussa, siksi jokainen seuran harrastaja on yhtä arvokas.

Seurassa harrastajia on noin 1000, joista tyttöjä hieman yli puolet. Tuusulassa Veskulan ja Miksulan salilla harjoittelee n. 850 voimistelijaa ja loput n. 150 harrastajaa harjoittelevat Piirosen Liikuntakeskuksessa Järvenpäässä. Telinevoimistelun harrasteryhmiä on eri ikäisille ja tasoisille voimistelijoille Voimistelukoulusta, alkeisryhmistä kehitys- ja taitoryhmiin lähes 50.  Parkour-freerun kasvattaa suosiotaam edelleen

Kilpailevia voimistelijoita telinevoimistelussa ja teamgym-voimistelussa on yhteensä noin 100.Telinevoimistelun kilparyhmiä on 5 ja yksi esivalmennusryhmä . Teamgym -joukkueita on kolme. Kilparyhmissä jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus edetä omaa tahtiaan ammattitaitoisten valmentajien valmennuksessa.

Seuran voimistelijat ovat vuosien varrella voittaneet SM- mitaleita niin teline- kuin trampoliinivoimistelussa. Samoin näissä lajeissa voimistelijamme ovat olleet edustamassa maatamme maaotteluissa ja arvokisoissa.


TEMPPUJA, TAITOJA JA TOIMINTAA - ILOISESTI, KANNUSTAVSTI JA TASAPUOLISESTI!