TIEDOTE syksy 2018.4

15.11.2018

Loppusyksyn ohjelma Kevään harjoitukset ja kauden aloitus Varainhankintakampnaja

LOPPUSYKSYN OHJELMA:

Itsenäisyyspäivänä torstaina 6.12 pidämme harjoitukset normaalisti.

Itsenäisyyspäivänä Miksulassa Huoltotie 4, 04300 Tuusula, mahdollisuus valvottuun vapaaharjoitteluun 5 €/ osallistuja. Seuran ulkopuoliset eivät kuulu seuran vakuutukseen, joten pomppivat omalla vastuulla.

alle 6 vuotiaat vanhemman kanssa klo 10-11.30

6- n 9 vuotiaat klo 11.30-13.00

yli 10 vuotiaat klo 13.00-14.30

 

Viikolla 50, joka on harrasteryhmien viimeinen syksyn harjoitusviikko, kaikki vanhemmat ovat tervetulleita voimistelemaan lapsensa kanssa hänen ryhmässään ja samalla tutustumaan toimintaan.

Kaikki syksyn harrastajat siirtyvät automaattisesti kevätkaudelle ja toiminta jatkuu samalla aikataululla viikosta 2 alkaen (7.1.2019 alkaen).  Uusia harrastajia otamme taas 4.12 alkaen.

Seuran toiminnan kannalta on äärimmäisen tärkeää ILMOITTAA harrastuksen lopettamisesta. Ilmoitathan 2.12 mennessä, jos ette jatka kevätkaudella voimistelua harraste.vsku@gmail.com Jos lopettaa harrastuksen ilmoittamatta laskutamme koko lukukauden maksun.

VIELÄ EHTII OSALLISTUA VSK-U:N SYYSKAMPANJAAN 2018

Voimisteluseura Keski-Uusimaan syksyn varainhankintakampanja on alkanut. Kaikki kampanjoista, näytöksistä ja seuran järjestämistä kilpailuista saadut tulot käytämme uusien mattojen, telineiden ja oheisharjoitteluvälineiden hankkimiseen ja salien kunnostamiseen.

Tilausaika 18.11 saakka ja toimitamme alustavan aikataulun mukaisesti tuotteet Veskulaan ja Miksulaan loppuviikosta 48.

Myynnissä on tavan mukaan Helmiäiskynttilöitä ja Pilkkoset-tuotteita ja Pilkkosten toffee-purkkeja.

Valmentajat/ohjaajat jakavat Pilkkoset –esitteet viikkojen 43 ja 44 aikana omien ryhmiensä voimistelijoille. Helmiäiskynttilöiden myyntiesitteen voi ladata seuran nettisivuilta tai ottaa värillisen lomakkeen Miksulan ja Veskulan kenkäeteisistä.

KAIKKI TILAUKSET TEHDÄÄN INTERNETIN KAUTTA!

PILKKOSET-TILAUKSET ja TOFFEEPURKIT:

Tehdään omilla tunnuksilla Pilkkoset-sivujen kautta. Osalla on jo omat Pilkkoset tunnukset, jos olet hukannut ne tai sinulla ei ole niitä, tilaa omat tunnukset osoitteesta: kampanja.vsku@gmail.com.  Pilkkoset tilauksen yhteydessä voit tilata myös seuratoffeita. Kaikki tilattavat tuotteet näkyvät myös Pilkkosten sivuilla, joten tilaukset voi tehdä ilman esitettä.

HELMIÄISKYNTTILÄTILAUKSET:

Tehdään seuran JÄSENREKISTERIN kautta lapsen/omilla tunnuksilla. Miksulan ja Veskulan harrastajille löytyy omat lomakkeet jäsenrekisteristä. Jos olet hukannut kokonaan jäsenrekisterin tunnukset, tilaa uudet kampanja.vsku@gmail.com

Miksulan Helmiäiskynttilät linkistä:  https://www.jasentieto.fi/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=210&TapahtumaID=4804

Veskulan Helmiäiskynttilät linkistä: https://www.jasentieto.fi/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=210&TapahtumaID=4806

Tarkistathan. että saat vahvistuksen tiluksestasi sähköpostiin tehtyäsi tilauksen.

Myyntiaikaa ovat viikot 43-46. Tilaukset tulee tehdä 18.11 mennessä. Toimitus alustavasti viikon 48 lopulla.
Molempia kampanjoita koskevat kyselyt sähköpostiin: kampanja.vsku@gmail.com