TIEDOTE 2 KEVÄT 2018

13.2.2018

KEVÄÄN TÄRKEITÄ TAPAHTUMIA JA PÄIVÄMÄÄRIÄ

VSK-U TIEDOTE 2 KEVÄT 2018

 

Kevään tärkeitä päivämääriä ja tapahtumia:

 

 • su 18.2- la 24.2 Hiihtolomalla ei ole harjoituksia (su 25.5 harjoitukset aivan normaalisti)
 • ma 19.2 AVOIN AAMUPÄIVÄKERHO Veskulassa alle kouluikäisille klo 9.30-11.00 2 € /lapsi
 • ti 20.2 ja ke 21.2  AVOIN valvottu vapaavuoro MIKSULASSA kaikille alakouluikäisille (n 7-12 v) klo 11.00- 13.00 5 €/osallistujia/kerta, maksu käteisellä paikan päällä. (seuran ulkopuoliset mukana omalla vastuulla)
 • ti 20.2 ja ke 21.2  AVOIN valvottu parkour-freerun vuoro MIKSULASSA  yli 9 vuotialle klo 15- 19.00 10 € /osallistuja/kerta (seuran ulkopuoliset mukana omalla vastuulla)
 • su 11.3 Veskulassa Hulivili-päivä klo 10-14.00 (mainos seuran facebook-sivuilla)
 • Maaliskuussa ryhmissä tehdään taitotasotestejä, joista lapset saavat todistukset ja joiden perusteella ehdotamme jokaiselle taitotason mukaista ryhmää ensi syksylle.
 • Pääsiäisenä to 29.3 – ma 2.4 ei ole harjoituksia harrasteryhmillä (kilparyhmät sopii erikseen asiasta omien valmentajien kanssa)
 • La 5.5 järjestämme Miksulassa klo 14.00- 17.00 tyttöjen telinevoimistelijoille Voimisteluliiton MERKKISUORITUS-tapahtuman. Tapahtumassa voi suorittaa Voimisteluliiton PRONSSI, HOPEA ja KULTA-merkkejä.  Tapahtumasta ja siihen ilmoittautumisesta annamme lisäinfoa huhtikuussa.
 • pe 18.5- su 20.5 Voimisteluliiton mestaruuskilpailut Tuusulan Jäähalli- tulkaa kannustamaan seuran kilpavoimistelijoita ja katsomaan huippuvoimistelua
 • ma 21.5 KEVÄTNÄYTÖKSEN KENRAALIHARJOITUS Tuusulan Jäähalli
 • ti 22.5 KEVÄTNÄYTÖS 1 VSK-U 20-VUOTTA Tuusulan Jäähalli
 • ke 23.5 KEVÄTNÄYTÖS 2 VSK-U 20-VUOTTA Tuusulan Jäähalli (harrastajien kevätkausi päättyy)
 • pe 25.5- su 27.5 TELINEVOIMISTELUN SM-KILPAILUT
 • vk 23 ja vk 24 harrastajien kesän päiväkurssit (lisäinfoa maaliskuussa)

SEURAN KEVÄÄN VARAINKERUUKAMPANJAT:

Seura täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Juhlavuoden tavoitteena on edelleen parantaa harjoitusolosuhteita voimistelijoille. Seura toimii Tuusulassa seuran kokonaan itse vuokraamissa tiloissa Veskulassa ja Miksulassa. Kaikki seuran telineet, matot ja välineet näissä tiloissa ovat kaikki seuran hankkimia ja omistuksessa. Keväisillä ja syksysisillä varainhankintakampanajoilla keräämme varoja pelkästään välineisiin. Kaikki harjoittelu un tarvittavat telineet ja matot ovat todella arvokkaita. Nämä kampanjat ovat todella tärkeitä, jotta voimme uusia jo kuluneita välineitä ja hankkia uusia harjoittelun monipuolistamiseksi.

Joulun kynttilä- ja Pilkkoset-kampanjoiden tuotolla yhteensä noin 8000 € hankimme Miksulaan uusia palikoita ja uusia paksujen alastulomattojen päällisiä Veskulaan ja Miksulaan rikkimenneiden tilalle sekä olemme tilanneet uusia pehmeitä turvamattoja Miksulaan ja Veskulaan. Iso kiitos kaikille teille, jotka olitte auttamassa seuraa näissä hankinnoissa omalla panoksellanne.

Seura on saanut järjestettäväkseen toukokuussa peräkkäisinä viikonloppuina telinevoimistelun Liiton mestaruuskisat 18.5-20.5  ja Suomen Mestaruuskilpailut 25.5.-27.5. Kilpailujen järjestäminen on iso asia seuralle. Kisojen välisellä viikolla järjestämme lisäksi seuran 20 juhlavuoden näytökset tiistaina 22.5 ja keskiviikkona 23.5, joihin pääsevät kaikki halukkaat seuran harrastajat esiintymään.

Seuralla on ollut jo muutaman vuoden ajan tarve uusia Veskulassa tyttöjen eritasonojapuut, poikien nojapuut ja montun päällä oleva rekki. Kaikki nämä välineet ovat jo yli 15 vuotta vanhoja. Niiden uusiminen on välttämätöntä niin kisojen vuoksi kuin harjoittelun turvallisuuden säilyttämiseksi. Lisäksi Miksulaan ja Piiroselle Järvenpäähän kaivataan kovasti ilmavolttiratoja. Näiden kaikkien välineiden hankinta tulee maksamaan noin 43 000 euroa. Järjestämme keväällä kaksi varainkeruuhanketta. Maaliskuussa Pilkkosten kanssa yhteistyössä tavoitteena on myydä Pilkkosten uutuustuotetta englantilaisella kermatoffeella täytettyjä seuralle yksilöidysti suunnitellussa purkissa. Jo perinteinen pesuainemyyntikampanja toteutetaan huhtikuussa. Osallistuminen kampanjoihin ja tuotteiden myyminen/ostaminen ei ole pakollista. Toivomme jokaisen panosta, jotta pääsemme tavoitteisiinJ . Vuonna 2010 järjestimme suuren kampanjan, jonka tavoitteena oli permantokanveesin saaminen seuralle. Tavoite oli noin 30 000 euroa ja pääsimme tavoitteeseen Pilkkosten sukkia myymällä. Toivomme saavuttavamme yhtä hyvän tuloksen kevään kampanjoilla. Tarvitsemme niihin kaikkien harrastajien apua.

 

KAIKISTA KEVÄÄN KAMPNAJOISTA JA TAPAHTUMISTA INFOAMME VIELÄ ERIKSEEN KEVÄÄN KULUESSA!

LIIKUNNALLISTA JA HYVÄÄ HIIHTOLOMAA KAIKILLE!