TIEDOTE 4 SYKSY 2017

8.11.2017

Varainhankintakampanja tilaukset tehtävä 19.11 mennessä Miksulassa autojen parkkeerausohjeita! lue huolella!

VSK-U tiedote

VSK-U:N SYYSKAMPANJA 2017

Voimisteluseura Keski-Uusimaan syksyn varainhankintakampanja on käynnissä

Valmentajat/ohjaajat ovat jakaneet Helmiäs-kynttilöiden tilauslomakkeet ja Pilkkoset –esitteet viikkojen 43 ja 44 aikana omien ryhmiensä voimistelijoille. Jos ette ole saaneet sellaisia kotiin asti, pyytäkää ohjaajilta.

Pilkkoset tilaustunnukset on toimitettu vanhempien sähköposteihin. Jos ette ole saaneet tunnuksia tarkistakaa roskaposti. Jos ette sieltäkään löydä tunnuksia, laittakaa siitä sähköpostia juho.niemi(at)tuusula.fi.

Sähköpostiositteita on käytetty ainoastaan tilauksen tekemiseen tarvittavia tunnuksia varten. Sähköpostiositteita ei käytetä Pilkkosten suoramainontaan.

Pilkkosten tilaukset jokainen tekee verkkokaupan kautta omilla tunnuksillaan. Helmiäiskynttilöiden tilauslomakkeet toimitetaan ohjaajalle. (muistakaa merkitä tilauslomakkeeseen harrastajan nimi ja paikka missä harjoittelee: Miksula tai Veskula tai Piironen)

Pilkkoset -tilaukset pitää tehdä 19.11 mennessä ja kynttilälomakkeet pitää toimittaa omaan harjoituspaikkaan 19.11 mennessä.

Kaikki tuotteet saapuvat viikolla 48. Tiedotamme tarkemmat tuotteiden noutoajat ja paikat heti tuotteiden saavuttua.

Varainhankintakampanjan tuotto käytetään Miksulan ja Veskulan salien turvalliseen ja laadukkaaseen harjoitteluun tarvittavien välineiden hankkimiseen ja uusimiseen. Toivomme aktiivista osallistumista kampanjaan. KIITOS KAIKILLE KAMPANJAAN OSALLISTUVILLE!

KESKIVIIKKONA 6.12 ON KAIKKI HARJOITUKSET PERUUTETTU! (koskee myös kilparyhmiä)

Miksulassa autojen parkkeeraaminen:

Autoja ei saa parkkeerata nosto-ovien eteen, lukuun ottamatta kahta nosto-ovea, jotka ovat meidän salin kohdalla. Autoja ei voi myöskään jättää parkkiin niin, etteivät isommat rekka-autot pysty kääntymään alueella. Iltaisin vapaita parkkipaikkoja on  salin toisella puolella, kun käännytään ennen rakennusta aidan reunaa oikealle. Meidän tulee huomioida liikkuessa myös muut alueen yrittäjät. Ajonopeus on pidettävä hyvin alhaisena piha-alueella.

Miksulassa vanhempien ja sisarusten odottelupaikkana jatkossa viikosta 46 alkaen käytetään luento-neuvottelutilaa. Neuvottelutilaan pääsee suoraan sisäänmenokäytävältä. Siellä voi rauhassa niin sisarukset kuin vanhemmat odotella ellei käytä odotteluaikaa esim. omaan lenkkeilyyn. Toivomme, että salitilaa ei käytetä odotteluun. Hyvin satunnaisesti tila saattaa olla muussa käytössä.

 

Terveisin,

Pirkko Haapala

toiminnanjohtaja

Hannele Yläranta

harrastekoordinaattori