TIEDOTE 3 SYKSY 2017

11.10.2017

Uusin tiedote sisältää: syysloma viikko 42. Illat pimenee ja näkyvyys huononee: LIIKU SALIEN PIHOILLA VARVOISESTI ! Miksulassa ei voi enää seurata harjoituksia. Syyskampanja.

VSK-U tiedote 3 syksy 2017

Viikolla 42 syyslomalla ei ole harjoituksia harrasteryhmillä Veskulassa eikä Piirosella. Miksulan tunneista on erikseen tiedotettu Miksulan ryhmille.

Illat ovat pimentyneet, joten toivomme erityistä varovoisuutta kaikkien salien pihoilla ja ympäristössä. Muistuttaisimme, että välttäisitte turhaa autojen tyhjäkäyntiä pihoissa.

Alkusyksyn aikana olemme huomanneet, ettei Miksulassa ole riittävästi tilaa seurata harjoituksia. Erityisesti mukana olevat sisarukset ovat häirinneet ohjausta.

Jatkossa Miksulaan voi jäädä seuramaan tunteja vain erikoisluvalla. Asiasta on keskusteltava erikseen ohjaajan kanssa.

VSK-U:N SYYSKAMPANJA 2017

Voimisteluseura Keski-Uusimaan syksyn varainhankintakampanja lähestyy.

Myynnissä on Helmiäiskynttilöitä ja Pilkkoset-tuotteita.

Valmentajat/ohjaajat jakavat Helmiäskynttilöiden tilauslomakkeet ja Pilkkoset –esitteet viikkojen 43 ja 44 aikana omien ryhmiensä jumppareille.

Pilkkoset tilaustunnukset tulevat vanhempien sähköposteihin viikon 43 aikana.

Myyntiaikaa ovat viikot 43-46.

Molemmat tilatut tuotteet ovat noudettavissa harrastajan nimellä Veskulasta viikolla 48.
 

Varainhankintakampanjan tuotto käytetään Miksulan ja Veskulan salien turvalliseen ja laadukkaaseen harjoitteluun tarvittavien välineiden hankkimiseen ja uusimiseen. Toivomme aktiivista osallistumista kampanjaan.

VOIMISTELUSEURA KESKI-UUSIMAAN VÄKI TOIVOTTAA MENESTYSTÄ MYYNTIIN!