Uusille harrastajille

Tänne olemme koonneet seuran sivuilta hyödyllistä tietoa , jolla varsinkin uudet harrastajat ja seuran  uudet jäsenet pääsevät helposti mukaan seuran toimintaan.UUSIEN HARRASTAJIEN ILMOITTAUTUMINEN  JÄSENREKISTERIN KAUTTA!KAIKKI uudet harrastajat iältään 4-7-vuotta aloittavat Voimistelukoulusta oman ikäryhmänsä perusteella. Yli 7- vuotiaat aloittavat harrastuksen telinevoimistelun tai parkourin alkeisryhmistä,jotka on jaoteltu iän perusteella

HUOM. Varsinaiset ryhmämuutoksiin vaikuttavat taitotasotestit tehdään voimistelijoille kevätkauden päätteeksi, mutta ohjaajat voivat suosittaa harrastajalle ryhmän vaihtoa myös syyskauden päätteeksi tai myös kesken harrastekauden.

MIKÄLI kuitenkin katsotte, että aloittavalla harrastajalla olisi valmiuksia aloittaa edistyneemmässä ryhmässä, olkaa hyvä ja sopikaa testiaika: harraste.vsku@gmail.com.

Kauden päätteeksi vapautuu yleensä joitain ryhmäpaikkoja uusille harrastajille. Näitä paikkoja tarjoamme ensisijaisesti edellisessä ilmoittautumisessa jonotuspaikalle jääneille. Harrastuksen lopettamisesta on ehdottomasti ilmoitettava sähköpostitse:  

harraste.vsku(at)gmail.com, jotta voimme tarjota vapautunutta paikkaa muille halukkaille.Puhelinaika maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 14-16 0503661233 numeroon ei voi tehdä ilmoittautumisia!

TEMPPUJA, TAITOA JA TOIMINTAA - ILOISESTI, KANNUSTAVASTI JA TASAPUOLISESTI!