Voimistelukoulu

Ei taitovaatimuksia. Voimistelukoulu ryhmät on jaettu voimistelukoulu 1 ja 2 ryhmään iän mukaan

VOIMISTELUKOULU 1:4-5 VUOTIAAT
VOIMISTELUKOULU 2:6-7 VUOTIAAT

harjoituksen kesto 1h/1krt viikossa. Harjoitushinnat harjoitusmäärän mukaan.


Voimistelukouluryhmissä lapset opettelevat voimistelun perustaitoja leikkien. Voimistelukoulu antaa pohjan eri voimistelun lajeille.  Voimistelukouluryhmiin osallistuvat lapset ovat 4 – 8-vuotiaita ja mukaan voivat tulla sekä pojat että tytöt.


VOIMISTELUKOULU RYHMÄSSÄ HARJOITELLAAN: Ryhmässä opetellaan voimistelun perustaitoja leikkien. Toiminnassa painottuvat leikki, ilo ja voimistelullisia perustaidoja ovat: mm. pyörimiset, kierimiset, roikkumiset, tasapaino, kuperkeikat, kärrynpyörät, käsinseisonnat ja oikeat vartalon eri asennot; kuppi, kaari, suora, kerä, silta. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja myöehemmälle harjoittelulle joko kilpa- tai harrasteryhmässä.


Voimistelukouluryhmä on entiseltä nimeltään pienten alkeet ryhmä.  Ryhmä sisältää suurelta osin samoja sisältöjä kuin aikaisempi voimistelun alkeet ryhmä. Ryhmässä painottuu telinevoimisteluun, parkouriin ja teamgymiin tarvittavien edellytysten harjoittelu. Ryhmässä tehdään pohjatyötä tulevalle voimistelulle. Toiminnassa painottuu  voimistelun laatu ja tekemisen ilo.

Voimistelukoulu tunnus
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

PIIRONEN, JÄRVENPÄÄ

Piirosen Liikuntakeskus Lukiokatu 3, 04400 Järvenpää


VOIMISTELUKOULU 1-2 TYTÖT JA POJAT

KESKIVIIKKO
KLO 17:30-18:30

______________________________

MIKSULA, TUUSULA

Huoltotie 4, 04300 Tuusula


VOIMISTELUKOULU 1 TYTÖT

TIISTAI
KLO 16:30-17:30


VOIMISTELUKOULU 1-2 TYTÖT JA POJAT

LAUANTAI
KLO 10-11
SUNNUNTAI
KLO 17.15-18.15


VOIMISTELUKOULU 2 TYTÖT

TIISTAi
KLO 17:30-18:30


Kuva: A1-media/Mika Kurkilahti
Kuva: A1-media/Mika Kurkilahti