Tytöt kehitysryhmät

KEHITYSRYHMÄT

Kehitysryhmät 1-3 ovat samantasoisia ryhmiä jaettu iän mukaan. Piirosella ei ole ikäryhmiä.

Kehitys 1
6-9- vuotiaat
Kehitys 2-3
10-13 -vuotiaat
Kehitys 3
11-13 -vuotiaat

HUOM! Kehitysryhmiin pääsee siirtymään vain taitotasotestin perusteella, ohjaajan suosituksesta tai sovi testiaika: harraste.vsku@gmail.com tai 0503661233

Taitovaatimukset kehitysryhmään: kuperkeikka eteen ja taakse, kärrynpyörä molempiin suuntiin, käsiseisonta seinää vasten, käsinseisontaan on päästävä itse, silta, hypyt 30cm palikalle, turmariipunta, keräpito, ponnahduslaudalta jännehyppy, eri vartalon asennot, kuppi ja kaari, rekillä kieppi ja puomilla tasapainoliikkeitä.

Kehitysyhmässä harjoitellaan taitoryhmään pääsemisen edellyttämää osaamista; käsinseisontakuperkeikkoja, puolivolttia, urhokaatoa, frittiä, leukoja, jalannostoja, kiintopyörähdyksiä köyden kiipeämistä, baby kässäreitä ja tik-takkeja.

KEHITYSRYHMISSÄ HARJOITELLAAN: Kehitys ryhmässä ylläpidetään voimistelun perustaitoja ja harjoitellaan permannolla tai trampalla esimerkiksi siltakaatoja, puolivoltteja, arabialaisia, flikin alkeita, taaksevoltin alkeita, voltteja, nojapuilla: kiintopyörähdyksiä, voimakieppiä ja heiluntaa, puomilla kärrynpyöriä ja käsinseisontoja. Harjoitteluun sisältyy voima- ja liikkuvuustreeniä. Ryhmässä voimistelijat harjoittelevat liikkeitä oman osaamisensa mukaan. Ryhmässä edetään ryhmän taitojen karttumisen mukaan. Kehitys ryhmässä harjoitellaan taitoryhmään pääsyn edellytyksiä.


Harjoitusten kesto: 1,5h / 1-2krt viikossa. Harjoitushinnat harjoitusmäärän mukaan.

Katso ryhmien harjoitusaikataulut  täältä