Pojat taitoryhmät


TAITORYHMÄ

Taito 1:

7-10 vuotiaat

Taito 2:

11-15 vuotiaat

Taitomasters:

Ohjaajat päättävät keitä nostetaan ryhmään

HUOM! Taitoryhmiin pääsee siirtymään vain taitotasotestin perusteella, ohjaajan suosituksesta tai sovi testiaika: harraste.vsku(at)gmail.com

TAITOVAATIMUKSET TAITORYHMÄÄN: Kuperkeikka eteen ja taakse, kärrynpyörä molempiin suuntiin, käsiseisonta seinää vasten, käsinseisontaan on päästävä itse,  ponnahduslaudalta jännehyppy, eri vartalon asennot, kuppi ja kaari, rekillä kieppi, ja  puomilla tasapainoliikkeitätaaksekupekeikka kuppiin, josta kuppi ja kaaripito, käsinseisontakuperkeikka, eteenvoltti trampalla, tasonojapuilla matkustus eteen ja taakse, kulmanojapito tasonojapuilla, kieppi rekillä ja ohjeiden kuuntelu ja noudattaminen.

TAITORYHMÄSSÄ HARJOITELLAAN: Taito ryhmässä ylläpidetään voimistelun perustaitoja ja harjoitellaan permannolla ja trampalla esimerkiksi puolivoltteja, arabialaisia, arabi-voltteja, taaksevoltteja, voltteja, kierrevoltteja, tuplavoltteja, tasonojapuilla ja renkailla edistyneempiä liikkeitä ja pitoja. Harjoitteluun sisältyy voima- ja liikkuvuustreeniä. Ryhmässä voimistelijat harjoittelevat liikkeitä oman osaamisensa mukaan. Ryhmässä edetään ryhmän taitojen karttumisen mukaan.

Harjoitusten kesto: 1,5h / 2h / 2-3 krt viikossa. Harjoitushinnat harjoitusmäärän mukaan.

Katso ryhmien harjoitusaikataulut  täältä