ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN RYHMIIN AVOINNA KAIKILLE

3.6.2019
Nyt on aika ilmoittautua seuran syksyn harrasteryhmiin! VOIMISTELUKOULU, TELINEVOIMISTELU, PARKOUR, VANHEMPI-LAPSI-VOIMISTELU

ALOITA UUSI HARRASTUS VOIMISTELUSEURA kESKI-UUSIMAASSA

Ilmoittautumislinkki jäsenrekisteriin on nyt auki kaikille uusille ja vanhoilla harrastajille.

linkki jäsenrekisteriin: UUDET HARRASTAJAT

Uusille harrastajille avoinna Voimistelukoulu-ryhmät, telinevoimistelun alkeis- ja jatko-alkeisryhmät sekä parkourin alkeis- ja jatko-alkeisryhmät.

Kaikki uudet harrastajat, jotka ovat 2014-2015 syntyneitä aloittavat harrastuksen VOIMISTELUKOULU 1. Uudet harrastajat, jotka ovat syntyneet 2012-2013 aloittavat VOIMISTELUKOULU 2. Toivomme, että kaikki parkouristakin kiinnostuneet aloittaisivat harrastuksen ensin Voimistelukoulusta perustaitojen oppimiseksi.Voimistelukoulun voi aloittaa 4-vuotiaana ja Parkourin voi aloittaa aikaisintaan 6 -vuotiaana. Vanhempi-lapsi-voimisteluun voi tulla alle 4 -vuotiaana vanhemman kanssa.

Kaikki 2011 tai sitä ennen syntyneet aloittavat iän perusteella alkeisryhimstä tai jo telinevoimistelu/parkour taitoja omaavat jatko-alkeisryhmistä.

Kehitys-, taito- ja mastersryhmiin ei uudet harrastajat saa suoraan ilmoittautua, jos koette, että harrastajan taidot riittäisivät johonkin kyseistä ryhmistä, on erikseen sovittava taitotasotestiaika sähköpostitse harraste.vsku(at)gmail.com. Näihin ryhmiin ei saa ilmoittautua ilman taitotestiä.

Jokaisen harrastajan tulee ilmoittautua  kaikkiin ryhmiin mihin aikoo osallistua syksyllä.  Kaikilla on mahdollisuus harrastaa useamman kerran viikossa. Jokaiseen ryhmään on ilmoittauduttava erikseen. Olethan tarkka, että ilmoitat lapsesi oikeantasoiseen ryhmään.

Seura pidättää oikeuden vaihtaa harrastajan ryhmää, jos harrastaja on ilmoitettu väärään ryhmään suhteessa harrastajan tasoon.

Taito- ja kehitysryhmissä siirrytään iän perusteella seuraavaan tasoon. Taitomastersryhmään saa siirtyä vain jos ohjaaja on siihen antanut erikseen luvan!


Jos harrastaja haluaa harrastaa useamman kerran viikossa, tulee ilmoittautua jokaiselle päivälle erikseen.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 20 € ilmoittautumismaksu kaikista ryhmistä ja maksut hyvitetään syksyn kausimaksussa.

Jos sinulla on epäselvää ole yhtydessä harrastekoordinaattoreihin sähköpostitse: harraste.vsku(at)gmail.com tai soittamalla puhelinajalla: ma, ke ja to klo 14-16 0503661233

Harjoitushinnasto löytyy täältä

Ohjeita uusille harrastajille täältä