Varainhankintakampnajan ohjeet

2.3.2018

LUE HUOLELLA

VSK-U:n VARAINHANKINTAKAMPANJAN OHJEET

(lue tämä huolella loppuun asti)

 

Seuran 20-juhlavuoden ensimmäisellä varainhankintakampanjalla keräämme varoja telineiden, välineiden ja mattojen hankintaan. Toivomme, että kaikki seuran harrastajat osallistuisivat kampanjaan pienellä myyntityöllä.

Kevään ensimmäisessä kampanjassa tavoitteena on myydä toffeepurkkeja.  Toffeepurkeista selviää miten ja mihin varoja kerätään.

Miksulaan ja Piiroselle tavoitteena on hankkia ilmavolttiradat ja mattoja.

Veskulaan uusimme telineitä ja mattoja. Teamgym joukkueiden tavoite on saada uusi kilpatrampetti Miksulaan.

Tavoite: Jokainen harrasteryhmäläinen myisi vähintään 6 toffeepurkkia ja kilparyhmäläinen 12 purkkia. Tavoitteena on kerätä yhteensä noin 20000 euroa tällä kampanjalla. Tarvitsemme siihen kaikkien harrastajien apua!

TOIMI NÄIN:

Kassissa on 6 (12) toffeepurkkia, myyntikirje sekä 2 kpl 60 € (120€) laskua. Laskun eräpäivä on 3.4.2018. Yhden myytävän purkin hinta on siis 10 €. Seura saa jokaisesta myydystä purkista 4 € tuottoa.

Jos myyt nuo kaikki 6 (12) purkkia:  pidä kassi itselläsi ja maksa 60 € (120€) lasku ajallaan 3.4.2018.

Jos palautat osan purkeista: palauta myymättömät purkit ja toinen lasku , joka on täysin sama lasku, kassissa takaisin salille. Maksa toisella laskulla vain se summa, minkä olet myynyt. Esim. jos myit neljä purkkia maksa laskulla 40 € 29.3.2018 mennessä ja palauta toinen laskuista ja kaksi myymätöntä purkkia takaisin salille kassissa. Myymättömät purkit kasseissa on palautettava salille viimeistään tiistaina 3.4.  On erittäin tärkeää, että palautuskassissa on mukana toinen lasku, jotta voimme tehdä laskuhyvityksen!

Toivomme, että osa myisi purkkeja enemmän kuin nuo 6 (12) kpl. Kassissa olevan myyntikirjeen toisella puolella on lisätilauslista, jonka voi toimittaa salille ja ottaa listaa vastaavan määrän purkkeja myytäväksi. Näistä lisätilauspurkeista toimitamme laskun harrastajalle erikseen sähköpostitse.

Jos et osallistu kampanjaan ollenkaan palauta koko kassi sisältöineen (6 täyttä purkkia, myyntikirje ja 2 kpl laskuja) heti seuraavissa harjoituksissa salille! 

Jos sinulla on kysyttävää soittele Pirkko Haapalalle (vain arkisin klo 10-14)

 

ISO KIITOS KAIKILLE OSALLISTUMISESTA KAMPANJAAN JA TAVOITTEEMME SAAVUTTAMISEEN!