TIEDOTE 1 KEVÄT 2018

16.1.2018

Tärkeää tietoa uusille ja vanhoille harrastajille!

Tervetuloa VSK-U:n kevätkauteen 2018!

 

Uusille ja vanhoille harrastajille tahdomme toivottaa hyvää voimistelukautta!

 

Muutama tärkeä asia muistutuksena kaikille harrastajille ja vanhemmille:

 • Huolehditaan kengät eteiseen niille tarkoitettuihin paikkoihin OTA OMAT NIMETYT KENGÄT ETEISESTÄ JALKAASI
 • AUTOILIJA ole varovainen liikkuessasi autolla parkkipaikalla! Osa ajaa aivan liian kovaa piha-alueella, huomioittehan, että pihalla liikkuu muita lapsia. ÄLÄ tyhjäkäytä autosi pihassa. MIKSULASSA autoja ei saa jättää parkkiin vastakkaisen rakennuksen nosto-ovien eteen! Ovien edessä voi odottaa pihalla autossa, mutta ilman kuskia autoa ovien eteen ei saa jättää.
 • Kellot ja korut tulisi jättää kotiin
 • Pitkät hiukset tulee ehdottomasti olla kiinni turvallisuussyistä
 • Tyttöjen voimisteluasuna jumppapuku ja trikoot/shortsit tai toppi ja trikoot/shortsit ( ei hameellisia voimisteluasuja)
 • Poikien voimisteluasuksi sopivat shortsit /verkkarit ja T-paita
 • Vaatteissa ei saa olla vetoketjuja, neppareita tms. teräviä osia
 • Pitkien housujen lahkeet eivät saa ylettyä jalkaterien alle!
 • Voimistelemme paljain jaloin, tulethan siis harjoituksiin puhtain jaloin! Jos jaloissa syyliä tai vaikeita känsiä, on syytä käyttää sukkia tai voimistelutossuja.
 • Telinealueet ovat ainoastaan ryhmissä voimisteleville harrastajille. Telinealueelle ei ole pääsyä vanhemmilla eikä sisaruksilla. Järvenpään Piirosella on kaupungin toimesta pyydetty, ettei vanhemmat jäisi odottamaan saliin harjoitusten ajaksi. Miksulassa salin puolella odottaminen ja harjoitusten katsominen vain erikoisluvalla. Miskulassa on erikseen odotteluun varattu huone.
 • Seuran tiedottaminen tapahtuu ainoastaan sähköpostitse ja seuran nettisivujen:        www.vsk-u.net kautta.

Kerrottehan ohjaajalle mahdollisista tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa lapsen jaksamiseen ja keskittymiseen harjoituksissa. Ohjaajan täytyy ehdottomasti olla tietoinen näistä tekijöistä, jotta vältetään tilanteet, jotka voivat aiheuttaa vaaraa tai häiriötä muille tai olla vaaraksi ohjaajalle tai harrastajalle itselleen.

Ryhmässä toimiminen ja harjoittelu kehittävät myös sosiaalisia taitoja, kuten toisten huomioon ottamista, oman vuoron odottamista, sopeutumista erilaisiin tilanteisiin sekä ohjeiden kuuntelua ja niiden mukaan toimimista. Keskustelettehan näistä asioista sekä seuran pelisäännöistä lapsenne kanssa jo kotona. https://www.vsk-u.net/tietoa-seurasta/seuran-pelisaannot/ Näin voimme taata kaikille mielekkään ja turvallisen ympäristön harrastaa.

 MUUTOKSET JOHTUEN HIIHTOLOMASTA

 • Viikko 7-8 on HIIHTOLOMA, jolloin EI OLE harjoituksia SU 18.2. – LA  24.2. 
 • Harjoitukset ovat normaalisti lauantaina 17.2 ja sunnuntaina 25.2.
 • Pääsiäisenä EI ole treenejä TO 29.3. - MA 2.4

Huolehdittehan myös, että Jäsenrekisterissä on AINA huoltajan voimassa oleva puhelinnumero, josta huoltajan saa kiinni - myös harjoitusten aikana!

LUKUKAUSIMAKSUT

Harjoitushinnasto löytyy seuran nettisivuilta harrasteryhmäläisille HARRASTERYHMIEN harrastehinnasto ja kilparyhmäläisille KILPARYHMIEN harjoitusmaksut

Kauden lukukausilaskut toimitetaan tammikuun aikana sähköpostiin. Jäsenrekisterissä on oltava voimassaoleva sähköpostiosoite.  Laskuja tehdään ryhmä kerrallaan, joten kaikkien laskut eivät tule samana päivänä. Huomioithan, jos perheessä on monta harrastajaa, joista yksi on rekisteröity ylikäyttäjäksi, niin kaikki laskut ovat ylikäyttäjän nimellä, vaikka se kohdistuukin rekisterissä aivan oikealla lapselle.

Laskut toimitetaan sähköpostitse, jolloin niistä osa saattaa joutua roskapostiin. Kannattaa kurkata viimeistään helmikuun alussa roskapostiin, jos lasku ei ole tullut. Laskut tulee maksaa eräpäivään mennessä. Maksujärjestelyistä tulee erikseen sopia sähköpostitse: vsku.laskutus@gmail.com