TIEDOTE 1 SYKSY 2017

28.8.2017

TÄRKEÄÄ ASIAA KAIKILLE NIIN UUSILLE KUIN VANHOILLE HARRASTAJILLE Tutustu tiedotteeseen huolella!

Tervetuloa VSK-U:n SYYSkauteen 2017!

 

Kausi alkaa harrasteryhmillä aikataulujen mukaisesti Veskulassa ja Piirosella ma 28.8 alkaen.  Miksulassa kausi alkaa 4.9. Miksulan rymille on ilmoitettu tästä sähköpostilla ja tekstiviestillä. Kaikille niin uusille kuin vanhoille harrastajille oikein hyvää alkavaa voimisteluvuotta!

 

Toivomme erityistä varovaisuutta Veskulan, Miksulan ja Piirosen parkkialueilla! Veskulan parkkipaikka on pieni ja tarvittaessa auton voi jättää kauemmaksi esim. Kirkonkylän koulun pihaan ja kävellä salille. Reippaat voimisteljat ja heidän vanhemmat jaksavat myös kävellä!  Autoa ei saa pysäköidä aivan ulko-oven eteen.

 

Syksy 2017 tärkeät päivämäärät

Harrasteryhmien kevätkausi 28.8. – 17.12.2017.

28.8.Veskulan ja Piirosen kausi alkaa
28.8. - 3.9.Miksulassa ei harjoituksia!
4.9.               Miksulan kausi alkaa
16.10.-23.10.

Syysloma ei harjoituksia Veskulassa ja Piirosella,  

Miksulassa korvaavia harjoituksia (Tietoa myöhemmin)

21.10.-23.10.         VSK-U:n Kisat
24.10.-12.11.  Syyskampanja (Tiedote myöhemmin)
4.11.  Pyhäinpäivänä harjoitukset normaalisti
12.11.Isänpäivänä harjoitukset normaalisti
6.12.Itsenäisyyspäivä ei harjoituksia
11.12.-17.12.  Vanhemmat voivat tulla jumppaamaan lasten kanssa
17.12.   Syyskausi päättyy

             

KORJAUS muutamaan harjoitusaikaan: Miksulassa harjoitukset alkavat 4.9. alkavalla viikolla!  Miksulan ja Veskulan KEHITYS 1 JA KEHITYS 2 POJAT SUNNUNTAIN HARJOITUKSET PIDETÄÄN YHDESSÄ KLO 16-17.30 VESKULASSA , Veskulan KEHITYS 1 JA KEHITYS 2 TYTÖT PERJANTAIN HARJOITUKSET PIDETÄÄN YHDESSÄ KLO 17.30-19.

 

Muutama tärkeä asia kaikille harrastajille:

 • Huolehditaan kengät eteiseen niille tarkoitettuihin paikkoihin

 • Kellot ja korut tulisi jättää kotiin

 • Pitkät hiukset tulee ehdottomasti olla kiinni turvallisuussyistä

 • Tyttöjen voimisteluasuna jumppapuku ja trikoot/shortsit tai toppi ja trikoot/shortsit

 • Poikien voimisteluasuksi sopii shortsit /verkkarit ja T-paita

 • Vaatteissa ei saa olla vetoketjuja, neppareita tms.teräviä osia

 • Pitkien housujen lahkeet eivät saa ylettyä jalkaterien alle!

 • Voimistelemme paljain jaloin, tulethan siis harjoituksiin puhtain jaloin! Jos jaloissa syyliä tai vaikeita känsiä, on syytä käyttää sukkia tai voimistelutossuja.

 • TELINEALUEET OVAT VAIN HARRASTAVIEN VOIMISTELIJOIDEN KÄYTTÖÖN. Niin vanhemmat kuin sisarukset pysyvät harjoitusten ajan pois telinnalueelta.

 • Veskulassa harjoituksia voi seurata Veskulan yläkahviotilasta, joka on ainoa paikka, jossa vanhemmat ja sisrukset voivat olla harjoitusten aikana.

 • Miksulassa harjoituksia voi seurata sovitusti  salin reunalla olevalla penkillä.  

 • Piirosella Järvenpään kaupunki on kieltänyt vanhempien jäämisen liikuntatilaan. Katsomaan jäämisestä kannattaa tarvittaessa sopia ohjaajan kanssa

 • Lähtiessä tarkista, että lapsella on omat kengät ja vaatteet mukana. Muista myös vesipullo ottaa mukaasi.

Kerrottehan ohjaajalle mahdollisista tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa lapsen jaksamiseen ja kehittymiseen harjoituksissa. Ohjaajan täytyy ehdottomasti olla tietoinen näistä tekijöistä, jotta vältetään tilanteet, jotka voivat aiheuttaa vaaraa tai häiriötä muille tai olla vaaraksi ohjaajalle tai harrastajalle itselleen.

Ryhmässä toimiminen ja harjoittelu kehittää myös sosiaalisia taitoja, kuten toisten huomioon ottamista, oman vuoron odottamista, sopeutumista erilaisiin tilanteisiin sekä ohjeiden kuuntelua ja niiden mukaan toimimista. Keskustelettehan näistä asioista sekä seuran pelisäännöistä Seuran pelisäännöt lapsenne kanssa jo kotona. Näin voimme taata kaikille mielekkään ja turvallisen ympäristön harrastaa!

Huolehdittehan myös, että Jäsenrekisterissä on AINA huoltajan voimassa oleva puhelinnumero, josta huoltajan saa kiinni - myös harjoitusten aikana! Sähköpostiosoite on myös oltava jäsenrekisterissä!

Loppuosa kauden lukukausimaksusta laskutetaan syyskuun loppuun mennessä. Ilmoitatahan sähköpostitse vsku.laskutus@gmail.com, jos lapsesi ei jatka harrastusta kahden kokeilukerran jälkeen. Useimmassa ryhmässä on todella paljon lapsia jonossa, joten voimme antaa paikan eteenpäin.

 

TUTUSTU SEURAN HARRASTERYHMIEN SIVUIHIN  Harrasteryhmät

 

LAADUKASTA HARRASTE- JA KILPAVOIMISTELUA

LAPSILLE,NUORILLE JA AIKUISILLE TELINEILLÄ!