VANHOJEN HARRASTAJIEN RYHMÄTIEDOT

27.6.2016

Jäsenrekisteristä voit tarkistaa ryhmän. Paikanvahvistusmaksulaskut lähetetään tällä viikolla, joista näkyy ehdotettu ryhmä.

 

Kaikki  harrasteryhmät on päivitetty jäsenrekisteriin. Kaikki seuran vanhat voimistelijat on pyritty sijoittamaan ohjaajien suositusten mukaan ryhmiin. Virheitä sijoittamisessa voi tulla, kun noin 700 lasta siirretään ryhmästä toiseen.

 

Pahoittelen, jos olen palauttanut jonkun lopettaneen osallistumisen, vaikka lopettamisesta on jo aiemmin tämän kevään aikana ilmoitettu. Peruutathan paikan uudelleen. Toivon, että kaikki, jotka eivät aio jatkaa voimistelua, ilmoittavat lopettamisesta mahdollisimman pian

 

Tässä vaiheessa voitte itse tarkistaa ryhmän jäsenrekisterin kautta. Kaikille lähetetty paikanvahvistusmaksu . Laskussa näkyy ryhmä, johon lapsesi on nyt sijoitettu. Laskusta voitte siis tarkistaa ryhmän.  Kaikille uusille harrastajille jäsenrekisterijärjestelmä tekee automaattisesti ilmoittautumismaksulaskun ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ryhmä on mielestäsi eri kuin ohjaajat ovat suositelleet tai et ole saanut laskua lähetä sähköpostia voimisteluseurakeskiuusimaa@gmail.com. Sähköposteihin vastaamma seuraavan kerran elokuussa. AIKATAULUN VOI TARKISTAA NÄILTÄ NETTISIVUILTA. Nettisivuilla AIKATAULUT kohdassa on oikea aikataulu.

 

Paikanvahvistusmaksulasku tai ilmoittautumismaksulasku täytyy maksaa eräpäivään 15.8 mennessä laskulla.  Maksua ei saa maksaa ilman laskua ja viitenumeroa! Jos et saa laskua tarkista roskaposti. Tärkeää, että jäsenrekisterissä, on oikea voimassa oleva sähköpostiosoite. Laskut voi tarkistaa jäsenrekisteristä.

 

Harjoitusaikataulut ja harjoitushinnaston voi tarkistaa seuran nettisivuilta www.vsk-u.net/harrasteryhmät/

 

Kaikkia ryhmän vaihtotoiveita emme pysty toteuttamaan. Jos ehdottamamme ryhmä ei sovi, toiveita voi esittää sähköpostitse voimisteluseurakeskiuusimaa@gmail.com. Muutostoiveisiin vastataan elokuussa.  

 

Hyvää lomaa ja kesää!

 

Terveisin,

Pirkko Haapala

(lomalla 1.7-31.7)