KANNATTAJAJÄSENYYS 2015

1.2.2015

Voimisteluseura Keski-Uusimaa etsii juuri nyt paikallisia yrityksiä Kannattajajäseniksi tukemaan arvokasta lasten liikuntaharrastusta sekä menestyviä kilpavoimistelijoitamme matkallaan kohti huippua!


 

  • Seuran tavoitteena on jatkuvasti kehittää harjoitusolosuhteita ja kalustoa siten, että voimme taata kilpaileville voimistelijoillemme mahdollisuuden harjoitella tavoitteellisesti kohti kansallista ja kansainvälistä huippua sekä tarjota turvalliset ja laadukkaat harrastetilat ja ammattitaitoista ohjausta harrastevoimistelijoillemme.

  • Seuralla on aktiiviset kotisivut, joilla vierailee kuukausittain useita tuhansia kävijöitä. Kannattajajäsenenä yrityksellänne on mahdollisuus saada seuran sivustolle yrityksenne nimi sekä valitsemanne kannattajakokonaisuuden mukaan myös yrityksenne logo (linkitetty yrityksenne kotisivuille) sekä näkyvyyttä myös muissa kanavissa.

 

Positiivinen näkyvyys on yrityksellenne kannattajajäsenyyden konkreettinen hyöty. Mukaan pääseminen on helppoa ja nopeaa!   

 

 Liite: vsk-u_kannattajajäsenyys_2015.pdf

 


 

Myös yksityishenkilöt ovat tervetulleita mukaan tukitoimintaan!

 

  • AIKUISJÄSEN  | 10 euroa / toimintakausi

Rekisteröitynyt aikuisjäsen, joka ei ole harrastaja seuran ryhmissä. Rekisteröityneenä jäsenenä olet puhe- ja äänioikeutettu seuran sääntömääräisissä kevät- ja syyskokouksissa. Näin voit omalta osaltasi vaikuttaa ja olla mukana kehittämässä seuran toimintaa!

 

  • KANNATTAJAJÄSEN  | vapaavalintainen summa (min. 20 euroa) / vuosi

Kannattajajäsenmaksu on täysin vapaaehtoinen tapa tukea pienellä summalla seuraa jos et muuten pysty aktiivisesti osallistumaan seuran toimintaan. Seuran kannattajajäsenyys EI anna  puhe- ja äänioikeutta seuran sääntömääräisissä kokouksissa.

 

Voimisteluseura Keski-Uusimaa kiittää kaikesta saamastaan tuesta!