TELINEITÄ JA MATTOJA MIKSULAN UUTEEN SALIIN JA VESKULAAN

1.2.2015

Seura hakee yrityksiä tukemaan seuran arvokasta lasten ja nuorten harrastetoimintaa. Pienelläkin rahalla saat postiviivista näkyvyyttä yrityksellesi ja autat meitä luomaan turvallisia ja monipuolisia olosuhteita harrastamiselle.

Voimisteluseura Keski-Uusimaa etsii juuri nyt paikallisia yrityksiä Kannattajajäseniksi tukemaan arvokasta lasten liikuntaharrastusta jaauttamaan seuraa luomaan olosuhteita, joissa on turvallista ja hauska harrastaa.

 

Seuran salit Veskula ja Miksula on täysin seuran omarahoitteisia. Seura maksaa molemmista saleista markkinahintaista vuokraa ja lisäksi hankkiin kaikki välineet ja matot itse. Rakennustyöt tehdään talkoilla. Yhteensä molemmilla saleilla harjoittelee jo lähes 1000 lasta ja nuorta.

 

  • Seuran tavoitteena on jatkuvasti kehittää harjoitusolosuhteita ja kalustoa siten, että voimme taata kilpaileville voimistelijoillemme mahdollisuuden harjoitella tavoitteellisesti kohti kansallista ja kansainvälistä huippua sekä tarjota turvalliset ja laadukkaat harrastetilat ja ammattitaitoista ohjausta harrastevoimistelijoillemme.

  • Seuralla on aktiiviset kotisivut, joilla vierailee kuukausittain useita tuhansia kävijöitä. Kannattajajäsenenä yrityksellänne on mahdollisuus saada seuran sivustolle yrityksenne nimi sekä valitsemanne kannattajakokonaisuuden mukaan myös yrityksenne logo (linkitetty yrityksenne kotisivuille) sekä näkyvyyttä myös muissa kanavissa.

Positiivinen näkyvyys on yrityksellenne kannattajajäsenyyden konkreettinen hyöty. Mukaan pääseminen on helppoa ja nopeaa

 

Voimisteluseura Keski-Uusimaa kiittää kaikesta saamastaan tuesta!