KLL MESTARUUSKILPAILUT 18.5-19.5.2013

16.4.2013

Päivitetty aikataulu yläpalkista avattavilla KLL sivuilla

KOULULIIKUNTALIITON MESTARUUSKILPAILUT

 

Voimisteluseura Keski-Uusimaa järjestää historian viimeiset telinevoimistelun KLL- mestaruuskilpailut 18.5 – 19.5.2013

Kisapaikkana toimii Tuusulan Jäähalli (vanhempi) Tuusulan Urheilukeskuksessa Kilpailukujalla Hyrylässä.

AIKATAULU PÄIVTETTY KISASIVUILLE

 

Kisoissa on mahdollisuus koulumajoitukseen läheisessä Hyrylän Koulukeskuksessa tai Mikkolan koulussa perjantai-lauantai ja lauantai-sunnuntai öinä. Koulumajoitus maksaa voimistelijoilta 8 € / yö (10 alaikäistä majoittujaa kohti täytyy olla 1 aikuinen valvoja) koulumajoituksesta osallallistujan nimi ja alaikäisten huoltajan puhelinnumero pitää olla ilmoittautumiskaavakkeessa. Erikseen varattavan aamupalapussin hinta 4 €/ kpl.

Kisoissa on mahdollisuus lounaaseen (la ja su klo 11-17) ennakkovarauksella 7 € / lounas (toivomme mahdollisimman monelta ennakkovarausta lounaaseen ilmoittautumiskaavakkeella) ilman varausta 8 €/ lounas. Vain ennakkovarauksella voi varmistaa lounaan saannin. Ennakkoon tilatut lounaat laskutetaan etukäteen.

ILMOITTAUTUMINEN KISAAN AINOASTAAN ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA NTV ja MTV erikseen! ILMOITTAUTUMINEN torstaihin 2.5 mennessä sähköpostiosoitteeseen: vskukisat@luukku.com LOMAKKEET LIITTEENÄ.  Kaikista sen jälkeen tulleista ilmoittautumisista peritään kaksinkertainen ilmoittautumismaksu. Lasku ilmoittautuneista lähetetään kisan jälkeen. Jälki-ilmoittautuminen päättyy 10.5, jonka jälkeen ei voi enää ilmoittautua kisaan

Ilmoittautuessa täytyy ilmoittaa voimistelijoiden syntymävuosi ja koulu. Majoituslistaan nimi, ikä ja puh.numero (alaikäisiltä huoltajan)

Tuomarivelvoitteet ovat liiton sääntöjen mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä seurojen täytyy ilmoittaa tuomarit ja tuomareiden taso. Tuomaripalaverit aloitetaan 1 h ennen kilpailuluoka kisan alkua.

 

Kisamaksut naisten B-D luokat ja poikien luokkakilpailuihin 30 €/ voimistelija sekä naisten E-ja F-luokat 10 € teline tai maksimissaan 30 €/ voimistelija. Maajoukkuelinja 2-5.luokka ilmoittautumismaksu 30 €/voimistelija. Ilmoittautumismaksut laskutetaan seuroittain kisailmoittautumisten perusteella. Jälki-ilmoittautumisista peritään kaksinkertainen maksu.

Seuran laskutusosoite ja sähköpostiosoite tulee ilmoittaa ilmoittautumisten yhteydessä.

 

ILMOITTAUTUMISKAAVAKKEET LINKISTÄ: https://www.vsk-u.net/jasenille/_materiaalisalkku/

 

Lisätietoja kilpailuista Pirkko Haapala 050-5678662

 

Muuta majoitusta alueella mm.

Gustavelund Tuusulassa: www.gustavelund.fi  (varaus myös hotelbooking.com)

Onnela Tuusulasssa: www.onnela.com  (varaus myös hotelbooking.com)

Krapi Tuusulassa: www. krapi.fi

Lentokentän hotelleilta (useita) ajaa kisapaikalle max 15 min